Dolar

32,4696

Euro

34,8542

Altın

2.445,88

Bist

9.881,94

TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? Analitik zeka nedir?

İddiaya göre Tc kimlik numarası ezberleme şekline göre kişinin zeka türü belli oluyor. Peki TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? 22 Ekim 2000'de her Türkiye vatandaşına verilmeye başlanan 11 rakamdan oluşan kimlik numarası bir ke z daha gündem oldu. Ancak bu kez kimlik numarası onu ezberleme şekli ile sosyal medya da gündem oldu. Peki tc kimlik numarasını ezberleyenler hangi zeka türüne sahipler? Tc no ezberleme şekline göre zeka türleri neler? Analitik zeka nedir? Kimler Analitik zeka özelliğini gösterir

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-19 21:36:49

TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? Analitik zeka nedir?

İddiaya göre Tc kimlik numarası ezberleme şekline göre kişinin zeka türü belli oluyor. Peki TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? 22 Ekim 2000'de her Türkiye vatandaşına verilmeye başlanan 11 rakamdan oluşan kimlik numarası bir ke z daha gündem oldu. Ancak bu kez kimlik numarası onu ezberleme şekli ile sosyal medya da gündem oldu. Peki tc kimlik numarasını ezberleyenler hangi zeka türüne sahipler? Tc no ezberleme şekline göre zeka türleri neler? Analitik zeka nedir? Kimler Analitik zeka özelliğini gösterir. İşte merak edilen TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? sorusunun cevabı haberimizde...

TC kimlik numarası ezberleme şekli sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. İddiaya göre TC kimlik numarası ezberleme şekli zeka türünü ortaya çıkarıyor. Peki TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri? 

Tc kimlik numarasını bazılarımız üçer üçer bazılarımız ikişer ikişier bazılarımız da karışık ezberleriz. İşte bu ezberleme şekli iddiaya göre kişilerin zeka türünü ortaya koyuyor. İşte Tc kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri:

TC NO EZBERLEME ŞEKLİNE GÖRE ZEKA TÜRÜ

2+3+2+2+2 ( Natüralist ve kişisel-içsel zeka grubuna dahil)

2+2+2+2+3 (Analitik zeka grubuna dahil)

3+2+2+2+2 (Sosyal ve müzikal zeka grubuna dahil)

4+4+3 (Sorgulayıcı ve sportif zeka grubuna dahil)

4+3+2+2 (Kişisel-içsel ve sosyal zeka grubuna dahil)

3+3+2+3 (Matematiksel ve sosyal Zeka grubuna dahil)

2+2+2+2+2+1 (Dilbilimsel ve matematiksel zeka grubuna dahil)

3+3+3+2 (Müzikal ve dilbilimsel zeka grubuna dahil)

2+3+3+3 (Sosyal ve görsel zeka grubuna dahil)

TC kimlik numarası ezberleme şekline göre zeka türleri hangileri Analitik zeka nedir

Analitik zeka nedir?

Bu zeka tipine sahip birey klasik IQ testlerinde oldukça başarılı olur. Matematik işlemlerini kolaylıkla yapar ya da yeni kuramları çabuk kavrarlar. Mantıksal örüntüleri ne kadar karmaşık olursa olsun çözmenin yolunu bulur. Bilgisayar programlama – algoritma ve elektronikteki mantıksal kapılar gibi sistemleri rahatlıkla kavrar ve özgün buluşlar yapabilir. Kesin doğru veya yanlış bilgiler daha tatmin edici bulunur. Satranç, dama gibi oyunlarda başarılıdır. Soyut düşünme becerisi oldukça gelişmiştir. Karar verme kabiliyeti oldukça gelişmiştir. Grafik ve istatistik okuma becerisi gelişmiştir.

Tc kimlik numarası nedir?

22 Ekim 2000'de her Türkiye vatandaşına tek bir Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası verilerek uygulamaya alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün uzun yıllardır yürüttüğü Mernis uygulamasının hayata geçmesiyle her vatandaşın nüfus cüzdanında bulunan bir numaradır. 11 rakamdan oluşur. 

Haber Ara