Dolar

32,4663

Euro

34,6962

Altın

2.436,70

Bist

9.908,63

Tam kapanma olacak mı? Bakan Koca'dan flaş açıklama

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tam kapanma olacak mı sorusuna yanıt verdi. Bakan Koca açıklamasında Ramazan için alternatifli bir hazırlık yapıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı'na sunacağız.' dedi. Koca ayırca 'Ramazan ayını özellikle tedbirler noktasında çok önemli bir dönem olarak görmeliyiz. Yakın temaslardan uzak durmalıyız. Yeni bir pik yaşıyoruz, Bulaşıcılığın çok arttığı bir dönemden geçiyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyoruz' dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-12 21:29:20

Tam kapanma olacak mı? Bakan Koca'dan flaş açıklama

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tam kapanma olacak mı sorusuna yanıt verdi. Bakan Koca açıklamasında Ramazan için alternatifli bir hazırlık yapıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı'na sunacağız." dedi. Koca ayırca "Ramazan ayını özellikle tedbirler noktasında çok önemli bir dönem olarak görmeliyiz. Yakın temaslardan uzak durmalıyız. Yeni bir pik yaşıyoruz, Bulaşıcılığın çok arttığı bir dönemden geçiyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyoruz" dedi.

Tam kapanma olacak mı? 

Bakan Koca tam kapanma olacak mı sorusuna yanıt verdi. Koca açıklamasında "Ramazan için alternatifli bir hazırlık yapıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı'na sunacağız. İstanbul için dördüncü pik. Şu dönemde sağlık altyapımız açısından ciddi bir sorun olmadığını çok rahatlıkla söyleyebilirim. Yatak doluluk oranlarımızın yüzde 56.3 olduğunu söylemek istiyorum." dedi.

 

Haber Ara