Dolar

32,4398

Euro

34,7333

Altın

2.440,94

Bist

9.926,44

Sufyan Cultrera ve İvan Dijakovic Avrupa Sporunu Yorumladılar

Girişimci ve sportif faaliyetleri ile adını duyuran Sufyan Cultrera ve İvan Dijakovic Avrupa sporuna dair açıklamalarda bulundular. Cultrera “Özellikle salgın döneminde spora gösterilen ilgide biraz azalma yaşandı. Bir taraftan da her geçen gün spor yapanların sayısının arttığını ve insanların spora gösterdikleri ilgiyi gördükçe mutlu oluyorum”dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-03 18:52:29

Sufyan Cultrera ve İvan Dijakovic Avrupa Sporunu Yorumladılar

İvan Dijakovic ise “Profesyonel boks ve dövüş sanatların özellikle son yıllarda Avrupa'da önemli bir ivme yakaladı. Avrupalılar dövüş sanatlarında oldukça önemli bir yere geldi.Dövüş sanatlarının dövüşmek için değil, kendini korumak amacıyla yapılıyor olması bilincinin Avrupalılar tarafından tam öğrenilmesi bu sporlara olan ilginin temel kaynağını oluşturuyor” açıklamalarında bulundu.

Avrupa'da Spora İlgi Artıyor

Yaşamını Almanya'da sürdüren Sufyan Cultrera ve İvan Dijakovic profesyonel olarak sporla ilgilenmelerinin yanında eğitmenlik de yapıyor. “Spor hayatımızın merkezinde bulunuyor. Düzenli olarak spor yapıyoruz.Spordan hiçbir koşulda vazgeçemeyiz. Özellikle Avrupa'da çoğunluğun sporu yaşamının merkezinde görüyor. Sağlıklı bir yaşam ve zinde kalmak için spora çok önem veren Avrupalılar bu bakımdan hem bireysel sporları hem de kitlesel sporları büyük bir ilgi ile takip ediyorlar ve kendileri de yapıyorlar” dedi.

Başarılı sporcular Sufyan Cultrera ve İvan Dijakovic“Bu bağlamda özellikle dövüş sanatlarında son yıllarda Avrupa'da artan ilgi, dövüş sanatlarının en popüler spor türlerinden birisi haline gelmesine neden oldu. Biz de bu ilgiden oldukça memnunuz” açıklamalarında bulundu.

Haber Ara