Dolar

32,5865

Euro

35,0314

Altın

2.459,43

Bist

9.857,64

Sporcu İvan Dijakovic Profesyonel Boks ve Dövüş Sanatlarını Anlattı

Almanya’da yaşayan ve İvan Dijakovic profesyonel boks ve dövüş sanatları eğitimi veriyor. Sporcuları dövüş ve boks müsabakalarına hazırlayan UFD Sports adını verdiği salonunda birçok ünlü sporcuya koçluk yapıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-28 12:59:55

Sporcu İvan Dijakovic Profesyonel Boks ve Dövüş Sanatlarını Anlattı

İvan Dijakovic “Profesyonel Boks ve Dövüş Sanatları sporcularına hizmet veren küresel tam hizmet yönetimi ve pazarlama ajansıyız.Güç ve dayanıklılığın ön plana çıktığı boks, sporcuların sıkletlerine göre ayrıldığı bir spor dalıdır. UFD Sports olarak sporcuları profesyonel müsabakalar için hazırlıyoruz” dedi.

UFD Sports ekibi olarak başarılı işlere imza attıklarını belirten İvan Dijakovic, birçok boksörü karşılaşmalara hazırlıyor. “Boksörlerin hedeflerine ulaşmaları yolunda gereken her şeyi yapıyoruz. Ekip olarak elde ettiğimiz başarılı sonuçlar hem bizi hem de sporcularımızı mutlu ediyor. Güç kazanmaktan gelmez, mücadelelerimiz güçlü yönlerimizi geliştirir. Tüm dünyada olduğu gibi Almanya'da da korona virüs nedeniyle kısıtlamalar oldu ve birçok boks müsabakası iptal edildi. Bu dönemde sporcularımızın formda kalması için düzenli çalışmalarımıza devam ettik. Umarım kısa sürede normale döneriz ve sporcularımız ringlerde yerini alır” dedi.

İvan Dijakovic, saldırı ve savunmaya dayalı olan spor dalı boksun hayatının bir parçası olduğunu söylüyor. “Tutkuya, güdüye, odaklanmaya sahip olduğunuz sürece her şeyi yapabilirsiniz” ifadeleriyle sporcularına tavsiyelerde bulunan İvan Dijakovic “Bireysel olarak güçlüyüz ama birlikte yenilmeziz. Ekip çalışması ve işbirliği olduğunda hedeflerinize ancak başkalarının yardımıyla ulaşabilirsiniz” sözleriyle de iyi bir ekip olmanın önemini anlatıyor.

WhatsApp Image 2021-02-28 at 12.28.21

Haber Ara