Dolar

32,2679

Euro

34,7599

Altın

2.404,80

Bist

10.310,47

Yılmaz Vural: Cavcav'a tazminat davası açacağım

Gençlerbirliği'ndeki teknik direktörlüğü 6 gün süren Vural, 'İlhan Cavcav'a manevi tazminat davası açacağım. Bu kez sağlam taşa çarptı. Farkında değil' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-31 19:05:44

Yılmaz Vural: Cavcav'a tazminat davası açacağım

Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladıktan 5 gün sonra yollarını ayıran tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, basın toplantısı düzenleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yılmaz'ın açıklamaları:

13 OYUNCUYU SÖYLEDİM

''Geldiğimden beri İlhan Cavcav bana, Yılmaz, Allah aşkına bana rapor ver. Kim gidecek kim gelecek dedi. Verim alamayacağımız 13 futbolcu vardı. Yabancılardan da verim alacağımız kadar alalım dedim.''

'BİRKAÇ KURUŞ VERİRİZ DEYİNCE ÇILDIRDIM'

''İstanbul'da dişçi randevum vardı. Koltuğa oturdum telefon çaldı. İlhan Cavcav 'Yollarımızı ayırdık' dedi. İlhan abi, 'Oyuncuların 18'i birden seni istemiyormuş' dedi. İlhan abi tarzın değişti. Önceden sen gönderirirdin, şimdi futbolcular gönderiyor bizi' dedim. Cavcav, 'Yardımcıların ilk maaşını veririz sana da birkaç kuruş veririz' deyince çıldırdım.''

'UTANMADAN YALAN SÖYLÜYOR'

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın kendisiyle ilgili yalan söylediğini ileri süren Vural, "Şu anda Gençlerbirliği takımının teknik direktörüyüm. İlhan ağabey yarın sabah kalkıp, 'yanlış anlaşıldım geri dön' diyebilir. Daha önce de 2 kez demişti. Şu anda kendisinin sözleşmeli antrenörüyüm. Söylediklerinin hepsi külliyen yanlış. Utanmadan 'Yılmaz ile konuştum' diye yalan söylüyor. Kendisiyle bu konuda yüz yüze muhabbetim olmadı" ifadelerini kullandı.

BU AHLAKSIZLARLA NASIL UZUN SÜRE ÇALIŞILIR?

''Ahmet Çalık'a 'Utanmıyor musunuz' dedim. Herkes bana 'Neden bu kadar çok takım değiştiriyorsun' diye soruyor. Bu ahlaksızlar grubu ile nasıl uzun süre çalışabilirsin. Ahmet Çalık ve idari menajerin, İlhan ağabeye sözleri sonrası Türk antrenörün düştüğü durum.''

'CAVCAV'A DAVA AÇACAĞIM'

Cavcav'a manevi tazminat davası açacağını aktaran deneyimli teknik direktör, şunları kaydetti:

"Sözleşme fesih tarihine kadar alacağımı bana ödemek zorunda. Bu da onun ödeyemeyeceği bir rakam. Öderse, sanırım canı çıkar. İlhan Cavcav'a manevi tazminat davası açacağım. Alacağım parayı Gençlerbirliği'nin altyapı oyuncularına dağıtacağım. Biz milletin elinin kiri miyiz. İstediği zaman getirip, istemediğinde gönderecek. Bu kez sağlam taşa çarptı, farkında değil. İnsanlara böyle davranamazsınız."

"TERİM'DEN RİCA EDİYORUM, AHMET ÇALIK'I MİLLİ TAKIM'A ALMA'"

Vural, takımdan gönderilmesinde Ahmet Çalık'ın etkili olduğunu savunarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den genç oyuncuyu bir daha A Milli Takım'a almamasını rica etti.

Gençlerbirliği'nin 5. teknik adamla anlaşacağını aktaran Vural, şunları kaydetti:

"Bir futbolunun verdiği mücadele sonucunda Bosman Kuralı çıktı. Bugün de bir Yılmaz Vural kararı çıkabilir."

Haber Ara