Dolar

44,5514

Euro

52,0899

Altın

6.899,92

Bist

12.921,56

Yeni stadın açılışını Erdoğan yapacak

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir’de yapımı devam eden stadyumun önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile açılacağını belirtti.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-15 17:00:41

Yeni stadın açılışını Erdoğan yapacak

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne yapılan ziyarette konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, yeni stat ile ilgili tarihleri verdi.

Geçmişte Avrupa Ligi maçları için İstanbul'a gitmek zorunda kaldıklarını anlatan Başkan Halil Ünal, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuyu görüştüklerini ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı sırasında cevap aldıklarını hatırlatan Başkan Ünal, "Şimdi Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu ve inşallah gelerek stadımızın açılışını yapacak. Herkes iyi bilsin ki, Türkiye'ye yapılan en iyi stat, bizim stadımız. Bu bir gerçek. Dünyadaki stadyumların da birçoğunu ben bilirim. Diyebilirim ki, bizim stadyumumuzdan daha iyisi yok. Milli Takım'ın da maç yapabileceği bir stadyum. İnşallah ayın 1'i sonrasında stadı teslim alacağımızı varsayıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile stadı açıp, inşallah sezon sonunda da şampiyon olacağız" dedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Mircea Lucescu, hayatını kaybetti

Haber Ara