Dolar

44,4845

Euro

51,5720

Altın

6.681,75

Bist

13.051,69

UEFA'dan Galatasaray'a kötü haber

UEFA, Galatasaray'ın 2015-2016 sezonu için mali kriterleri yerine getiremediğini açıkladı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-19 11:34:56

UEFA'dan Galatasaray'a kötü haber

Anadolu Ajansının haberine göre; UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Galatasaray'ın 2015-16 sezonu için belirlenen kriterlere uymadığını ve gereken adımların atılacağını açıkladı. Verilecek kararın, Şubat ayı sonunda Galatasaray'a iletileceği belirtildi.

GALATASARAY DIŞINDA İZLEMEYE DEVAM

UEFA, denetimdeki kulüpler arasında sadece Galatasaray'ın mali gereklilikleri yerine getirmediğini açıkladı.

İngiltere'den Hull City, Yunanistan'dan Panathianikos ve Portekiz'den Sporting'in, yapılan anlaşmalara uydukları ve artık gözetim altında olmadıkları ifade edildi.

Türkiye'den Kardemir Karabükspor ile birlikte de, İsrail'den Hapoel Tel-Aviv, Polonya'dan Ruch Chorzow, Rusya'dan Rostov'un yapılan anlaşmalar dahilinde izlenmesinin devam ettiği kaydedildi.

GALATASARAY'I BEKLEYEN 4 YAPTIRIM

1-Para cezası

2-Kadro küçültme

3-Transfer yasağı

4-Avrupa'dan men

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İran'ın Tel Aviv'e füze yağdırdığı anlar...

Haber Ara