Dolar

32,3604

Euro

34,7880

Altın

2.396,99

Bist

10.208,65

Terim: Yakında meraklarınızı gidereceğim

Yarın oynanacak Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın açıklamasında bulunan Fatih Terim 'Türkiye'deki tüm matah işleri ben yaptım' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 21:45:37

Terim: Yakında meraklarınızı gidereceğim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.  Muhabirlerin dünkü antremanlarda sessiz ve asık suratlı olduğu yönündeki sorularına yanıt veren Terim, şunları söyledi:

BURUĞUM AÇIKCASI

"Buruğum açıkcası. Ben de çelikten, camdan bir adam değilim. Ben de duygularımı yaşıyorum.İlk iki maçta performansımız çok düşüktü. Hazırlık maçlarında gösterdiğimiz mücadeleyi bu maçlarda gösteremedik.  Beklentimiz olan birçok oyuncunun fiziki, psikolojik, özel hayat gibi birçok sorununu bir arada yaşadık.

TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN MATAH İŞLERİ BEN YAPTIM

Çalhanoğlu yanlış yerde oynuyormuş. 46 senedir futbolun içindeyim. Ben bazılarına göre çok matah biri değilim ama, Türkiye'de bütün matah işleri ben yaptım. Saygı duyulsun. 

ÖZEL HAYATIMI İŞİME KARIŞTIRMAM

Ben hayatım boyunca özel hayatımı işime karıştırmadım. Oyuncular da üzgün olduğumu bilerek üzülmeliler. Takımımızın psikoloik durumu iyi. Oyuncularım maça konsantre olmuş vaziyetteler.Kadromuz 23 kişi. Rotasyonda 1-2 kişi değiştirebilirim ancak kısa vadede büyük değişiklikler yapacağımı kimse düşünmesin.

UTANMASI GEREKEN BEN DEĞİLİM

 Utanması gereken birileri varsa, o kişi ben değilim. Bu takımı, teknik heyeti ve kafileyi bu noktaya getirenler utanmalı. Merak etme, yakında bütün meraklarınızı gidereceğim."

Haber Ara