Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

'Stat cezaları tribünden almaya kadar gidecek'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'tribün terörü' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tribünleri birbirine katan ve stada kesici aletler sokanlara ilişkin önlemler alındığını, yeni sezonda cezaların kişiyi tribünde oturduğu yerden almaya varacak cezalar verileceğini söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-12 13:20:56

'Stat cezaları tribünden almaya kadar gidecek'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV Spor'da yayınlanan Spor Aktüel programına konuk oldu.

Kılıç, 'tribün terörü' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tribünleri birbirine katan ve stada kesici aletler sokanlara ilişkin önlemler alındığını, yeni sezonda cezaların kişiyi tribünde oturduğu yerden almaya varacak cezalar verileceğini söyledi.

İşte Kılıç'ın açıklamaları:

Statlara maytap, torpil sokanların orada işi yok. Gelsin 3 tane kendinden geçmiş kişi, tuvalet cam, koltuk kırsın. Dünya karşısında biz farklı anılalım diye yapılmıyor bu statlar. Siz kimsiniz, vatandaşın vergisiyle yapılıyor o statlar. O maytapların meşalelerin satışları ile ilgili Dışişleri Bakanlığı ile görüşüyoruz. Uygulanacak cezalar tribünden almaya kadar gidecek. Bunlar çoğunluk da değil, azınlık. Bunlar vandal. Almanya'da G-20 oldu. Oralarda yağma yapanlar hakkında işlem yapılması lazım, bunlar vandal denildi. Biz deyince ne oluyor? Fazla sert yapıyor oluyoruz."

Haber Ara