Dolar

32,4173

Euro

34,7292

Altın

2.430,03

Bist

10.082,77

Neymar, Brezilya Milli Takımı kaptanlığını bıraktı

Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar, Rio Olimpiyatları sonrası milli takım kaptanlığını bıraktığını açıkladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-22 21:46:25

Neymar, Brezilya Milli Takımı kaptanlığını bıraktı

Brezilyalı yıldız Neymar, Rio 2016 Olimpiyatları'nın ardından flaş bir karar aldı. Olimpiyatlar boyunca Brezilya'nın şampiyonluk yolundaki önemli isimlerinden olan Neymar, finalin ardından önemli bir kararın altına imza attı. Neymar, takımıyla altın madalya kazanmasına rağmen milli takım kaptanlığını bıraktığını açıkladı.

ALDIĞI KARARLA ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞ OLDU

Hürriyet'in haberine göre; Brezilya Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Barcelona'lı yıldız, kaptanlık görevini bıraktığını resmen açıkladı. Turnuva öncesinde ve devamında özellikle Brezilyalı efsane yıldızlar tarafından kaptanlık yapacak liderlik vasıflara sahip olmadığı nedeniyle eleştirilen Neymar, kaptan olarak altın madalya kazandığı olimpiyatların ardından aldığı bu kararla eleştirilere yanıt vermiş oldu.

Neymar'ın Barcelona'dan takım arkadaşı Lionel Messi de Copa America sonrası milli takımı bıraktığını açıklamış ardından ikna edilerek geri dönmüştü.

Haber Ara