Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Galatasaray'ın gözü Vainqueur'da

Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, Asamoah’tan gelen olumsuz haber üzerine yeniden Vainqueur seçeneğine döndü. Sarı-Kırmızılılar, Fransız yıldızın transferi için önümüzdeki günlerde Roma ile masaya oturacak.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-05 14:50:58

Galatasaray'ın gözü Vainqueur'da

Orta sahanın ortasına, Selçuk'un yanına güçlü, dirençli ve ayaklarını iyi kullanabilen bir ön libero arayan Galatasaray, Asamoah'tan gelen kötü haber üzerine tekrar Vainqueur seçeneğine döndü.

Bu transferi de gerçekleştirip, takım omurgasını tamamen belirgin hale getirmek isteyen Galatasaray'da, futbol direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Roma ile temasa geçeceği öğrenildi. Bu transferde Nantes kulübü ile yarışan Galatasaray'ın, bu kez çok daha ciddi bir teklif paketi ile Roma'nın kapısını çalması bekleniyor. 28 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu ise İstanbul'a gelmesi için herhangi bir problemin bulunmadığını, ancak bunun için kulüplerin anlaşması gerektiğini Cim Bom'a bildirmişti.

O da Marsilya'da oynadı

William Vainqueur da, tıpkı Bafetimbi Gomis gibi sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçirdi. Ancak Galatasaray, oyuncuyu kiralama değil, satın alma yöntemiyle renklerine bağlamayı planlıyor. Bunun için de 5 milyon euroluk bonservis bütçesinin şimdiden hazırlandığı öğrenildi. Oyuncuya teklif edilmesi düşünülen yıllık ücretin de 2.5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor.

Haber Ara