Dolar

32,3787

Euro

34,7527

Altın

2.411,66

Bist

10.102,31

Galatasaray'da Sneijder depremi büyüyor

Galatasaray'da futbolculara kesilen astronomik cezaların ardından deprem büyüyor. Kulislerden edinilen bilgilere göre Wesley Sneijder hukuki süreci başlatmak için zemin yokluyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-06 13:16:09

Galatasaray'da Sneijder depremi büyüyor

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusunu Wesley Sneijder'e kestiği astronomik cezanın dünya basınına yansıması sarı-kırmızılıları ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya bıraktı.

Geçmişte benzer dosyalarla FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda dava kazanan bazı avukatların bu olay üzerine Hollandalı futbolcunun davasını açmak için zemin yokladığı öğrenildi.

Hollandalı futbolcunun, kesilen bu para cezasının kulüp tarafından alacaklarından düşülmesinin ardından, ödemelerinin sözleşmesi gereği zamanında yapılmadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak tek taraflı fesih talep etme yoluna gidebileceği ifade edildi.

Spor hukukçuları, bu duruma FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun baktığını ve geçmişte buna emsal futbolcuların lehine sonuçlanan bir çok karar olduğunu belirterek, FIFA futbolcuların alacaklarını ortadan kaldıracak şekilde fahiş cezaları doğru bulmadığını dile getirdi.

Haber Ara