Dolar

32,2329

Euro

34,9539

Altın

2.408,76

Bist

10.400,48

Galatasaray'da Luce'den haber bekliyor

Ukrayna Ligi bitince masaya oturacak olan Galatasaray, Ahmedov'a rağmen teklifini hazırlıyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-26 20:33:09

Galatasaray'da Luce'den haber bekliyor

Mircea Lucescu ile 15 Mayıs 2016'dan, yani Ukrayna Ligi'nden sonra görüşecek olan G.Saray; Rumen teknik adam ile anlaşmaya çalışacak. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de gönlündeki teknik adam olan Lucescu'yu ikna etmenin ise pek kolay olmayacağı tahmin ediliyor. Bunun sebepleri ise şöyle:

Galatasaray'ın ekonomik gerçekleri: Lucescu ile yapılacak görüşmede kulübün mali durumu Rumen hocaya anlatılacak. Bu noktada UEFA FFP Kriterleri kapsamında Galatasaray'a konulan maksimum 65 milyon Euro bütçe sınırı Lucescu'ya anlatılacak. Takımın şu anki bütçesi de tabii… Başka bir deyişle, Lucescu'nun bu bütçeyi kabul etmesi ve mütevazı bir kadro kurmayı kabul etmesi gerekiyor

2,5-3 milyon Euro teklifi: Sarı kırmızılı yönetim, 3 hafta sonra gerçekleşecek olan görüşme için Lucescu'ya sunacağı teklifi de oluşturmaya başladı. Bütçe sınırı nedeni ile tedbirli adım atan Galatasaray yönetimi Rumen hoca ile çalışmayı çok istediği için yıllık 2,5-3 milyon Euro teklif edilecek.

Ahmedov engeli: Sezon sonunda Shaktar Donetsk Kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Lucescu'ya, öncelikle Ukrayna Kulübünün başkanı Ahmedov'un gidişine onay vermesi gerekiyor. Ukrayna'da ticari ilişkileri ve bankada yüklü bir parası da olan Lucescu ancak Ahmedov “Olur” verirse, Galatasaray'a gelebilecek.

Haber Ara