Dolar

32,4844

Euro

34,8020

Altın

2.420,87

Bist

10.045,74

Fenerbahçe Cagliari Calcio maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni sezona girmeden önce son hazırlık maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Cagliari Calcio mücadele edecek. Fenerbahçe Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta, nerede ve hangi kanalda oynayacağı ve iki takımında istatistik bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-07 12:54:29

Fenerbahçe Cagliari Calcio maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İtalya Serie A takımlarından Cagliari ile bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, bu maçla birlikte bu sezon 6. hazırlık maçına çıkacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin 7 Ağustos Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Cagliari Calcio ile yapacağı maç 20.30'da Smart Spor'dan canlı olarak izlenebilecek. 

MAÇIN BİLETLERİ ÜCRETSİZ

Fenerbahçe'nin resmi sitesi http://www.fenerbahce.org ‘dan yapılan açıklamada:

‘07 Ağustos Pazartesi günü futbol takımımızın İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari ile yapacağı hazırlık maçının, taraftarlarımız için ücretsiz olmasına karar vermiştir.

Kombine kart sahibi taraftarlarımız, mevcut koltuklarından karşılaşmayı takip edebileceklerdir. Kombinesi veya bileti olmayan Fenerbahçe logolu Passolig sahibi taraftarlarımız ise girişlerde görevliler tarafından yönlendirileceklerdir.
Bugüne kadar bilet satın alan taraftarlarımızın ücretleri de kısa bir süre içerisinde Passolig hesaplarına iade edilecektir. Öte yandan, tribünler dolduğu takdirde stat kapıları kapatılacaktır.' denildi.

Haber Ara