Dolar

32,3635

Euro

34,7355

Altın

2.434,17

Bist

10.048,92

Feghouli'den gol yorumu: Elhamdulillah!

Galatasaray'ın Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada Galatasaray forması ile ilk golünü atan Feghouli, ilk şutunun gol olmasını 'elhamdulillah' şeklinde yorumladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-25 00:47:36

Feghouli'den gol yorumu: Elhamdulillah!

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Feghouli, Bursaspor maçının 64. dakikasında oyuna dahil oldu. 9 dakika sonra takımının eşitlik golünü atan futbolcu, büyük bir sevinç yaşarken sarı kırmızılı forma ile attığı ilk şutun gol olması sosyal medyada gündem haline geldi.

Feghouli'nin oyuna girdikten sonraki istatistikleri;

Bursaspor maçında 26 dakika sahada kalan Feghouli 18 kez topla buluşurken top kaybı yapmadı ve attığı tüm pasları olumlu kullandı. Feghouli, Galatasaray formasıyla attığı ilk şutta gol atmayı başardı.

"ELHAMDULİLLAH"

Attığı ilk şutta gol atan Feghouli, kendisine bunun hatırlatılması üzerine "Elhamdülillah" diyerek tepki verdi. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Feghouli'nin sözlerinden öne çıkanlar şöyle;

"Ben takıma yardımcı olmak ve maksimum fayda sağlamak için buradaydım. Gol attım güzel oldu, bu galibiyet için önemliydi. Topu elimizde tutmak bizim için önemliydi, bunun için özellikle ittik Bursa'yı. Bursa'nın gerilemesi avantajımız oldu."

Haber Ara