Dolar

32,3610

Euro

34,7840

Altın

2.394,58

Bist

10.270,13

F.Bahçe'ye derbi öncesi iki müjde

Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi iki oyuncusundan müjdeli haber geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-14 15:20:37

F.Bahçe'ye derbi öncesi iki müjde

Milli maç arasında yapılan kontroller ve test sonuçları sonrasında takımla antrenman yapabilecek düzeye eriştiği ortaya çıkan Ozan Tufan derbi hazırlıklarına takımı ile birlikte başladı. Ozan'ın bu hafta yapılacak tüm çalışmlarda sergileyeceği performansın yanısıra, mevcut testlerin yeniden tatbik edileceği ve pazar günü sahada olup olamayacağına buna göre karar verileceği öğrenildi. 

Milli ara sonrası bugün Samandıra Tesislerinde toplanan sarı lacivertli oyuncuların yüksek moral ve motivasyonları da dikkat çekti. Sakatlığını atlatan Ozan'ın yanısıra Jose Fernandao ve Robin Van Persie'de takımla birlikte antrenmanlarını sürdürüyor. Çalışma öncesi bir konuşma yapan Advocaat'ın derbinin sadece puan açısından değil, sezonun geri kalan bölümü için psikolojik ve moral anlamında da çok önemli olduğunu oyuncularına dile getirdiği, pazar günü herkesin mental olarak yüzde yüzünü görmek istediğini söylediği öğrenildi.

50 BiN BAYRAK DAĞITILACAK

Derbi için Fenerbahçe Yönetimi de harekete geçmiş durumda. Sarı Lacivertli Yöneticilerin hafta boyunca Samandıra'da takımın yanında olacakları ifade edilirken, pazar günü Kadıköy'ü karnaval yerine çevirmek içinde organizasyon planladıkları belirlendi. Ülker Stadyumunda 50 bin bayrak dağıtacak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin maç günü atmosferi en üst seviyeye çekerek takıma 12. adamın desteğini sağlayacakları gelen haberler arasında.

Haber Ara