Dolar

32,2170

Euro

35,1100

Altın

2.471,17

Bist

10.164,75

Esteban'ın sözleşmesi feshediliyor

Esteban'ın kafasında ayrılık fikrinin oluşmasındaki asıl sebebin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu öğrenildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-05 18:33:16

Esteban'ın sözleşmesi feshediliyor

Alanyaspor müsabakasının ilk yarısının son dakikasında yediği golün ardından soyunma odasında arkadaşlarıyla tartışan ve ikinci yarıda oynamak istemeyen Esteban'ın asıl niyeti ortaya çıktı.

Kosta Rika'lı kaleci Bordo Mavili kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti. Esteban'ı devre arasına kadar kalmaya ikna etmeye çalışan yöneticilerin isteğine rağmen Kosta Rika'lı oyuncunun, hemen ayrılıkta ısrarcı olduğu ve sözleşmesini tek taraflı fesh etmeyi düşündüğü belirlendi.

AİLEVİ SORUNLARI VAR

Esteban'ın kafasında ayrılık fikrinin oluşmasındaki asıl sebebin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu ortaya çıktı.

Uzaklık nedeniyle yaşanan sorunları aşamamaktan ve kendisini tam anlamıyla işine verememekten yakınan Kosta Rika'lı kalecinin bu tavrına karşılık nasıl bir çözüm bulunacağı merakla bekleniyor.

Futbolculara verilen iznin sona ermesi ve Katar seyahatinin ardından oyuncuyla görüşecek olan yönetim son kararını verecek.

Haber Ara