Dolar

32,8338

Euro

35,2406

Altın

2.446,25

Bist

10.471,32

Eskişehirspor karıştı

Ligin son sırasına demir atan Eskişehirspor'da teknik direktör Samet Aybaba, 13 futbolcunun takımı TFF'ye şikayet ettiğini söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-21 21:57:32

Eskişehirspor karıştı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Başakşehir'e 2-1 yenildikleri maçtan sonra, kulüp olarak sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “En büyük üzüntüm Eskişehir gibi bir futbol şehrine yazık olması.” dedi.

Tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu: “13 tane oyuncumuz kulübün kendilerine borcu olması dolayısıyla federasyona kulübümüzü şikayet etti. Yabancı oyucuların da kalitelerini biliyorsunuz. Elimizde yerli ve genç oyuncularımız vardı ve bugün ellerinden gelen her şeyi yaptı. Her şeyi iyi yapan takımda bir yerlere gelemiyor çünkü sırça köşkünde oturan arkadaşlarımız var. Onlar sistemi de yönetiyor, sahayı da yönetiyor, statları da yönetiyorlar. Biz de bu konularda maalesef baya düşüğüz. Eskişehirspor'un bir futbol şehri olması sebebiyle biz de burayı tercih ettik. Hiçbir ekonomik anlamda bir şey düşünmeden. Ama bakıyoruz ki böyle fedakarca yapılan işlerin pek geçerliliği ve değeri yok. Güçlü yerde olacaksınız, güçlü işleri takip edeceksiniz, güçlü kişilerle beraber olacaksınız. Oyuncularımı kutluyorum. En büyük üzüntüm Eskişehirspor gibi bir futbol şehrine yazık olması.”
Bu arada bir basın mensubunun ligde kalma umutlarının olup olmadığı yönündeki sorusuna ise Aybaba, “Ona da siz cevap verin” karşılığını vererek toplantıdan ayrıldı.

Haber Ara