Dolar

32,2329

Euro

34,9539

Altın

2.408,76

Bist

10.400,48

Antalyaspor, Maicon'u transfer ettiğini duyurdu

Antalyaspor, Lokomotif Moskova'da forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Maicon ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-16 12:44:35

Antalyaspor, Maicon'u transfer ettiğini duyurdu

Antalyaspor, yeni sezona iddialı bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Salih Dursun, Jeremy Menez ve Aydın Karabulut'u kadrosuna katan kırmızı-beyazlı ekip son olarak, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen 27 yaşındaki Maicon ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

MAİCON KİMDİR?

Adı: Maicon Marques Bitencourt
Doğum tarihi: 18 Şub 1990 (27 yaşında)
Doğduğu il: Duque de Caxias / Brezilya
Mevki: Forvet - Sol Kanat
Ayak: Sağ ayak
Güncel piyasa değeri: 3,00 milyon Euro
Son sezon performansı: 28 maç 6 gol 2 asist

27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat ve forvet oyuncusu Maicon, geçtiğimiz sezon Rusya Ligi'nde 24 maça çıkarken 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Takımı adına 4 kez de Rusya Kupası mücadelesine çıkan oyuncu, bu müsabakalarda 1 gol ve 1 asist yaptı. Brezilyalı futbolcunun birkaç güne kadar Antalya'ya gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SIRADA KİMLER VAR?

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Casillas transferi için, "Bizim için hayal, transfer bütçemiz doğrultusunda hareket ederek kadromuza katmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. İtalya'da transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor yöneticileri, İker Casillas dışında, Milan ve İnter kulüpleriyle görüşmelerini de sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, Milan'dan Sosa'nın yanı sıra Kucka, Paletta ve M'baye Niang gibi oyunculardan en az iki tanesini kadroya katmak için çalışmalarına devam ediyor.

Haber Ara