Dolar

32,3787

Euro

34,7663

Altın

2.412,30

Bist

10.097,79

Advocaat futbolcularına Muslera'yı izletiyor

Advocaat ve kurmayları, son haftalarda formsuz olan Muslera'nın zayıf yönlerini futbolcularına izletiyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-20 19:10:06

Advocaat futbolcularına Muslera'yı izletiyor

Fenerbahçe'de Advocaat'ın ekibi Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın son zamanlarda performansının düşük olmasına dikkat çekti.

ZAYIF YÖNLERİNİN GÖRÜNTÜLERİNİ HAZIRLATTI

Özellikle sarı-lacivertlilerin hücum silahlarına bu durumu rakip analizi bölümünde özel olarak aktaran Advocaat'ın yardımcıları Mario Been ve Cor Pot, Muslera'nın zayıf noktalarını ön plana çıkaran görüntüler hazırlattı.

Fenerbahçe'nin hücum oyuncularından rakip kaleyi düşünmekten çekinmemelerini isteyen Advocaat ve ekibi, ayrıca Muslera'ya atılan geri paslarda da pres yapmalarını istedi.

OYUNCULARINA MUSLERA DERSİ VERDİ

Muslera'nın çok iyi bir kaleci olmasına rağmen son zamanlarda konsantrasyon konusunda sıkıntı yaşadığının ve hatalı goller yediğinin altını çizen Fenerbahçe teknik heyeti, forvet oyuncularından bu konuda “uyanık” olmalarını istedi.

Muslera'nın son 5 maçta 10 gol yediğine dikkat çeken Advocaat'ın kurmayları bu 5 maçın içinde gol yemedikleri tek karşılaşmanın Adana olduğunu da hatırlattı. Galatasaray defansı ile Muslera arasında da uyumsuzluk olduğunu görüntülerle anlatan antrenörler, oyuncularına adeta “Muslera dersi” verdi.

Haber Ara