Dolar

32,5180

Euro

34,8973

Altın

2.454,80

Bist

9.882,52

Sinop'ta şehirler arası seyahat yasak mı? Sinop'ta HES kodu zorunlu mu?

Sinop'ta şehirler arası seyahat yasak mı? Koronavirüs vaka sayısı ortalamasında kırmızı kategoride çok yüksek riskli grupta bulunan Sinop'ta yeni kısıtlamalara gidildi. Sinop il ve ilçe girişlerde çıkışlarda HES kodu zorunlu mu? Sinop'ta Sinop'ta il ve ilçe girişlerinde 24 saat süreyle HES kodu sorgulaması yapılacak. Peki Sinop'ta şehirlerarası seyahat yasaklandı mı? Sinop'ta HES kodu zorunlu mu? Sinop'ta öğrencilerin okuldan çıkması yasak mı? Öğrencilerin okul dışına çıkması yasak mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-09 15:44:48

Sinop'ta şehirler arası seyahat yasak mı? Sinop'ta HES kodu zorunlu mu?

Koronavirüs risk haritasında kırmızı renkte olan Sinop için yeni tedbirler alındı. Kovid-19 vaka sayısı 314,15'e yükselen Sinop'ta şehirler arası seyahat yasak mı? Sinop'ta il ve ilçe girişlerinde 24 saat süreyle HES kodu sorgulaması yapılacak. Ayrıca öğrencilerle ilgili de kritik bir karar imza atıldı. Sinop'ta öğrencilerin okuldan çıkması yasak mı? Öğrencilerin okul dışına çıkması yasak mı? Sinop'ta HES kodu zorunlu mu?Sinop'ta öğrencilerin de okulda bulundukları süre içerisinde okul dışına çıkmamaları kararı alındı.

SİNOP'TA ŞEHİRLERARASI SEYAHAT YASAKLANDI MI?

Vaka sayısı ortalamasında Türkiye'nin en yüksek illeri başında gelen ve kırmızı kategoride bulunan Sinop'ta vakaların düşürülmesi için yeni kararlar alındı. Haftalık 100 bin nüfusa karşılık gelen Kovid-19 vaka sayısı 314,15'e yükselen Sinop'ta, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bazı ek tedbirler alındı. Sinıop'ta yaşayanlar Sinop'ta şehirler arası seyahat yasak mı? sorusunu sormaya başladı. 'Çok yüksek riskli' kategoride yer alan Sinop'ta il ve ilçe girişlerinde 24 saat süreyle HES kodu sorgulaması yapılacak. 

ÖĞRENCİLERİN OKULDAN ÇIKMASI YASAK MI?

Sinopta ayrıca Ayrıca öğrencilerin de okulda bulundukları süre içerisinde okul dışına çıkmamaları kararı alındı.

SİNOP'TA YENİ KISITLAMALAR MI VAR?

Sinop'la ilgili yeni kararlar alındı. Valilikten yapılan açıklama şöyle: "İlimiz genelinde binaların önü ve girişlerinde iki veya daha fazla kişinin bir arada oturarak ya da ayakta durarak sohbet etmesi, çay ve sigara içilmesi gibi sosyal mesafenin ihlal edildiği kalabalığa sebep olabilecek ayaküstü sohbetlerin yapılmaması için, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerekli uyarıcı bilgilendirmenin yapılmasına karar verilmiştir. Kurulumuzca ayrıca il ve ilçe girişlerinde 24 saat süreyle HES kodu sorgulaması yapılmasına, öğrencilerin de okulda bulundukları süre içinde okul dışına çıkmamaları karara bağlanmıştır."

sinop_şehirlerarası_seyahat_yasak_mı

Haber Ara