Dolar

32,5790

Euro

35,0501

Altın

2.457,76

Bist

9.813,25

Severek Takip Edilen Ünlü Influencer Büşra Yurtgül Kimdir?

Özellikle instagramda takipçileri tarafından severek takip edilen Büşra Yurtgül genelde trendler, bakım sırları ve moda hakkında takiplerine tüyolar veriyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-03 18:08:29

Severek Takip Edilen Ünlü Influencer Büşra Yurtgül Kimdir?

Türkiye de çektiği kombin videoları sayesinde bir akım oluşturan Büşra'nın verdiği fikirler takipçileri tarafından ilgiyle izlenip, yüklediği fotoğraflarda yaptığı kombinler binlerce beğeni ve kaydetme alıyor. Peki Büşra Yurtgül kimdir? Büşra YurtgülNeziroğluları hakkında tüm detaylar, haberimizin devamında yer almaktadır.

Busra Yurtgul Kimdir?

13 Eylül 1994 tarihinde Istanbul'da dünyaya gelen Büşra, moda trendlerini takip etme ilgisinin küçüklükten geldiğini söylüyor. Çocukluk yaşlarında bile oyuncaklardansa giydiği rengarenk ayakkabı ya da eteklerin kendisini daha mutlu ettiğini söylüyor ve ileriki yaşlarında bol bol stil önerisi içeren dergiler takip etmeye başlıyor. Okul hayatı boyunca da güzel başarılara imza atıp, üniversitede öğrenim gördüğü International Tradeand Business bölümünü birincilikle tamamlıyor. O dönemde instagramı daha aktif kullanmaya başlayan Büşra, ilk iş birliği tekliflerini alarak severek yaptığı hobisi olan sosyal medyayı işi haline dönüştürüyor.

WhatsApp Image 2020-05-03 at 18.06.36 (1)

Çocukluk yıllarında başlayan bu ilgisini büyüdükçe arttırarak devam ettiren Büşra, fazla maliyetler harcayarak yapılan kombinlerdense herkesin dolabında olabilecek belli başlı ürünleri değişik şekillerde giyerek takipçilerine fikir vermeyi çok sevdiğini söylüyor. Takipçilerinden aldığı dolabımda kullanmadığım ürünleri sayende değerlendirmeye başladım, ya da yarın ne giyeceğim diye düşündüğünde videolarını izliyorum aynı ürünler ben de olmasa bile fikir oluyor gibi mesajların motivesini arttığını söylüyor. Aynı zamanda genelde hayatının pozitif ve eğlenceli taraflarını takipçileriyle paylaştığını belirten Büşra, onu takip eden ve sevenlere bu enerjinin geçeceğine ve onları güzel bir şekilde etkileyeceğine inanıyor. Her zaman sadelikten yana olup, takipçileriyle kibar bir iletişim içinde olan Büşra, özellikle yaşı küçük olan takipçilerini güzel ve doğru bir şekilde etkilemenin kendisi için çok önemli olduğunu ve kendisini takip eden herkesin kendisi için çok özel olduğunu belirtiyor.

Güzel aile yaşantısıyla da dikkat çeken Büşra, iş insanı ve futbolcu olan eşi Berk Neziroğluları'nın desteğini hep hissettiğini, işlerinin yoğunlaştığı ve zorlaştığı dönemlerde ,mental olarak yanında olup kendisini rahatlattığını ve motive ettiğini söylüyor.

245.000 takipçisi bulunan Büşra Yurtgül global markalarla yaptığı güzel işbirliklerine devam ediyor. Aynı zamanda hayatından kesitleri ve trend önerilerini sosyal medya hesabından paylaşmakta.

WhatsApp Image 2020-05-03 at 18.06.37

WhatsApp Image 2020-05-03 at 18.06.36

Haber Ara