Dolar

32,3388

Euro

34,8227

Altın

2.406,06

Bist

10.276,88

Spor takvimi

Spor takvimi, spor severler tarafından yakından takip ediliyor. Yılın 12 ayı, Dünya genelinde futbol, basketbol, voleybol gibi müsabakalar gerçekleşiyor. Genel olarak Türkiye’de en çok futbol karşılaşmaları takip ediliyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-10 23:38:11

Spor takvimi

Spor Takvimi Nedir?

Spor takvimi, ay ay dünya genelinde oynanacak önemli müsabakalara yönelik bilgi veren bir site. Bu site aracılığıyla güncel karşılaşmalara dair bilgi kolayca edinebilirsiniz.
⦁ 2022 Kasım Ayı Spor Takvimi
⦁ 2022 Aralık Ayı Spor Takvimi
⦁ 2023 Ocak Ayı Spor Takvimi
⦁ 2023 Şubat Ayı Spor Takvimi
Ve diğer aylara yönelik olarak müsabakalar yayınlanmaktadır.

Futbol Spor Takvimi

İnsanlar futbol oynamayı ve seyretmeyi çok severler daha çok erkekler diyelim kadınlara göre futbol sadece topun peşine koşan 22 adamdır ama erkeklere göre futbol bir tutku bir heyecan neşe, üzüntü, iddia ve daha 'da fazlası peki neden biliyor musunuz?
Evet, işte o tutulan takımlar her takım her bir kişi için farklı duyguları ifade eder ve o duygular yeri gelir sizi gece bile uyutmaz ama öyle bir zamanda sevindirir ki işte o an bütün dünya sizin olur futbol aşkı işte böyle bir şey. Ama mesele siz neden bu takımları tuttuğunuz. Genel olarak en çok futbol spor takvimi takip edilmektedir.

Basketbol Spor Takvimi

Basketbol aynı futbol gibidir aynı şeyler bu spor dalı içinde geçerlidir takımlar taraftarlar tutku, heyecan gibi şeyler ama basketbol farklıdır. Ailelerin daha çok tercih ettikleri genellikle çocukları için tercih ettikleri spor dalıdır.

Ebeveynler çocuklarının küçük yaşta spora alıştırırlar çünkü çocuklarının hem sağlığı için hem de fiziksel açıdan boylarının uzamasını isterler. Bu yüzden de basketbol aileler için tercih edilen bir spor dalıdır. Ama mesele sizin neden gittiğiniz. Basketbol spor takvimine ilgi duyan pek çok kişi bulunmaktadır.

Masa Tenisi

Masa Tenisi dünyada çok sevilen ve yapılan bir spor dalıdır iki kişi masanın baş tarafına geçer ve 1 top 2 raketle birbirlerini yenmeye çalışırlar insanlar hayatları için her şeyi göze alabiliyorlar düşünsenize hayatınızın maçına çıkıyorsunuz ve maç başlıyor çok sıkı geçen maç iki tarafında hayali olan bir maç iki tarafın da yüzünden de terler akıyor eğer biri o maçı kaybederse hayallerine ulaşamayacak evet işte o an top sana doğru gelir ve vurursun ve top filede kalır işte o topun orda kaldığı an hayallerinin bittiği yerdir düşünsenize küçücük bir top yüzünden hayalleriniz suya gitti. Ama mesele bu değil mesele neden o topu karşıya attığınızdır.

Hangi Ay Hangi Maç Var?

Maç takibi nasıl yapılır? Hangi ay hangi maç var? Soruları pek çok spor sever tarafından soruluyor. Ay ay basketbol maçları, futbol maçları ve diğer karşılaşmaları spor takvimi aracılığıyla takip etmek mümkün. Güncel spor takvimi için ziyaret edebilirsiniz.

http://www.sportakvimi.net/

Haber Ara