Dolar

32,5140

Euro

34,9056

Altın

2.454,71

Bist

9.888,76

Samsun'da kadın doktorun öldürülmesi

Samsun'da kadın doktorun öldürülmesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-19 21:19:40

Samsun'da kadın doktorun öldürülmesi
Samsun'da çalıştığı hastanede kadın doktoru bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar eden kişinin, olaydan kısa süre önce bir başka kişiye bıçakla yaraladığı belirlendi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen saldırganın boşandığı eşi Şeyda A'nın ifadesi alındı.

Yapılan araştırmada, Yusuf Demirbaş'ın bu olaydan kısa süre önce Kale Mahallesi'nde Ş.S'yi bıçakla yaraladıktan sonra hastaneye gittiği öğrenildi. Eski eşi Şeyda A'nın yanında asistan olarak çalıştığı kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'in odasına giren Demirbaş'ın doktor ve eski eşine saldırdığı, bu sırada Şeyda A'nın yan odaya kaçarak kendisini kilitlediği öne sürüldü.

Dağdemir'e bıçakla saldıran Demirbaş'ın Şeyda A'nın bulunduğu odaya giremeyince bulunduğu beşinci katın penceresinden kendisini aşağı bıraktığı iddia edildi.

Bu arada olayda yaşamını yitiren Dağdemir ile Şeyda A'nın geçen yıl Demirbaş hakkında tehdit nedeniyle şikayetçi oldukları, mahkemenin Demirbaş hakkında Şeyda A'ya 6 ay yaklaşmaması yönünde karar verdiği öğrenildi.

Öte yandan Ş.S'nin hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye, boşandığı eşi Şeyda A. ile konuşmak amacıyla giden Demirbaş (38), araya giren kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Dağdemir'i (49) bıçaklayarak öldürmüş, daha sonra binanın beşinci katına çıkarak pencereden atlamıştı. Demirbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Haber Ara