Dolar

32,2011

Euro

35,0158

Altın

2.517,09

Bist

10.739,57

'Her Gün 10 Bin Adım'

Sağlık Bakanlığı, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında hareketli yaşamın önemini vurgulamak için vatandaşlara “Her Gün 10 Bin Adım” çağrısında bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-03 13:19:43

'Her Gün 10 Bin Adım'

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Sağlık Bakanlığı, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde farkındalığı sağlamak amacıyla vatandaşlara “Her Gün 10 Bin Adım” çağrısında bulundu. 

Sağlık Bakanlığı, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında hareketli yaşamın önemini vurgulamak için “Her Gün 10 Bin Adım” çağrısını tekrarladı. Bakanlık, toplumsal farkındalığı sağlamak amacıyla Güvenpark'taki Ankara metrosu çıkışında bir etkinlik düzenledi. Bakanlık görevlileri, Ankara metrosundan çıkan vatandaşlara sağlıklı yaşam için yapılması gerekenleri anlatırken, her gün 10 bin adım atmaları gerektiğini belirtti. Bakanlık görevlileri, yürüyen merdiven yerine normal merdivenleri kullanan vatandaşlara sürpriz düzenledi. Vatandaşlara, sağlıklı yaşamı seçtikleri için çeşitli hediyeler verildi, broşürler dağıtıldı.

3-4 EKİM DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ

İzmir'de de Dünya Yürüyüş Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi. Konak Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleşen yürüyüşü İl Sağlık Müdürlüğü düzenledi. İzmir Sağlık Müdür Yardımcısı Özlem Haydaroğlu açıklama yaparak; "Sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım' sloganıyla bir aktivite başlatıyoruz. Bunu tüm günlerde yapılmasını istiyoruz. Herkesi sağlıklı yaşam yürüyüşüne bekliyoruz." dedi.

Haber Ara