Dolar

32,5853

Euro

34,7947

Altın

2.507,22

Bist

9.693,46

Sadakatsiz 18. bölüm izle | Sadakatsiz 18. son bölüm HD izle

Her çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi 18. bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Sadakatsiz 18. bölüm izle. Asya’nın şehri terk etme kararından vaz geçmesi Derin'in hayatını derinden etkilemeye devam edecek. Volkan Asya'ya karşı olan duygusu 18. bölümde izleyicilere sürpriz yaşatacak mı? Selçuk gerçek babası ile yüzleşecek mi? Sadakatsiz 18. yeni bölüm merakla bekleniyordu. Sadakatsiz 18. son bölüm HD izleme nereden yapılır?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-18 17:14:07

Sadakatsiz 18. bölüm izle | Sadakatsiz 18. son bölüm HD izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de yine heyecan dorukta. 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz 18. bölümünde Volkan'ın Asya'ya yakınlaşma çabasına şahit olduk. Volkan ve Derin arasında Ali'nin evden getmesiyle başlayan gerilim giderek büyüyor. Volkan, Derin ile olan evliliğinden artık mutlu olmadığını anlamıştır. Derin'in geçirdiği sinir krizi ikili arasında yaşanacakların habercisi gibi. Sadakatsiz 18. bölümünü televizyondan izlemeyi kaçıran milyonlarca kişi Sadakatsiz 18. bölüm nereden izlenir? diye araştırmaya başladı. Sadakatisiz 18. bölüm izleme nasıl ve nereden yapılır? İşte sadakatsiz dizisinin 18. son bölümü... SADAKATSİZ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 18. bölüm ile yine izleyenleri ekrana bağladı. Asya'nın şehire geri dönmesi Derin'i sevindirmedi. Asya evine çağırdığı Derin'e Volkan ile ilgili bilinmeyenleri anlatıyor. Derin bunun Asya'nın bir oyunu olduğunu söylese de içten içe Volkan'a karşı kafasındaki soru işaretleri iyice artıyor. Volkan ile Derin arasında 18. bölümde soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor. Asya'nın yanına gitmesinden sıkılan Derin sinir krizi geçiriyor. Volkan'ı ise geçmişteki yalanları yakasını bırakmıyor. Selçuk ise annesi Hicran'dan babasının kim olduğunu öğreniyor. Sadakatsiz 18. bölüm izleme linki aşağıda...

SADAKATSİZ 18. BÖLÜM İLZE | HD KESİNTİSİZ

Sadakatsiz_18._bölüm_izle_Sadakatsiz_18._son_bölüm SADAKATSİZ 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda 19. bölüme dair çarpıcı detaylar yer aldı. Gönül kocası Haluk ile konuşarak kocası hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk Selçuk'un gerçek babası olup olmadığını sorgulayacak mı? Derin ile Volkan arasındaki gerilim sürecek mi? Sadakatsiz dizisi 19. bölümde neler oldu?

Sadakatsiz 18. bölüm izle  Sadakatsiz 18. son bölüm HD izle SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Üç kişilik mutlu bir aile... Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali'nin (Alp Akar) hayatı bir kadın (Derin) ile kabusa dönüyor. Volkan çok sevdiği karısı Asya'yı Derin adında güzel bir kızla aldatıyor. Doktor Asya durumu öğreniyor ve çok sevdiği kocasından boşanıyor. Bir aldatma ve sonrasında yaşanan aile olaylarını anlatan dizi Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri ekrana geliyor.

sadakatsiz_18_bölüm_izle_oyuncular SADAKATSİZ OYUNCULARI

Cansu Dere (Asya Arslan)

Caner Cindoruk (Volkan Arslan)

Melis Sezen (Derin Güçlü)

Eren Vurdem (Mert Gelik)

Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik)

Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)

Nazlı Bulum (Nil Tetik)

Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)

EmirTaro Tekin (Selçuk Dağcı)

Alp Akar (Ali Arslan)

Özge Özder (Derya Samanlı)

Burak Sergen (Haluk Güçlü)

Haber Ara