Dolar

32,5861

Euro

35,0371

Altın

2.458,84

Bist

9.835,39

Sadakatsiz 17. bölüm izle | Sadakatsiz 17. son bölüm tek parça full izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de heyecan dorukta. Sadakatsiz 17. bölüm izle. 10 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz'in 17. bölümüne Ali ile Derin arasında yaşananlar damgasını vurdu. Babasında kalmayı seçen Ali, bu seçiminden pişman oldu. Oğlu Ali'ye yapılanları öğrenen Asya buna nasıl tepki verecek. Sadakatsiz'in yeni bölümü şimdiden heyecanla bekleniyor. Sadakatsiz son bölüm tek parça full izleme nereden yapılır?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-11 18:10:05

Sadakatsiz 17. bölüm izle | Sadakatsiz 17. son bölüm tek parça full izle

Kanal D'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana reytinglerde üst sıralarda yer alan Sadakatsiz bu hafta 17. bölümüyle ekranlara geldi. 17 bölümde Asya'nın kenti terk etme kararı ve Al ile Deren arasında yaşananlar damgasını vurdu. Sadakatsiz'i kaçıranlar da dizinin tekrarını internetten izlemeye koyuldu. Sadakatisiz 17. bölüm izleme nasıl ve nereden yapılır? Sadakatsiz 17. bölüm Kanal D'nin internet sitesinden yapılabilir.

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 17. bölümde yaşananlar izleyiciyi oldukça heyecanlandırdı. İşte Sadakatsiz 17. bölüm özeti: Asya'nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk'u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya'nın uzaklaşması Volkan'ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır? Dizinin bitmesiyle bir sonraki bölüm dört gözle bekleniyor.

SADAKATSİZ 17. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Sadakatsiz 17. bölüm izle

SADAKATSİZ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Cansu Dere (Asya Arslan)

Caner Cindoruk (Volkan Arslan)

Melis Sezen (Derin Güçlü)

Eren Vurdem (Mert Gelik)

Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik)

Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)

Nazlı Bulum (Nil Tetik)

Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)

EmirTaro Tekin (Selçuk Dağcı)

Alp Akar (Ali Arslan)

Özge Özder (Derya Samanlı)

Burak Sergen (Haluk Güçlü)

sadakatsiz oyuncuları

Haber Ara