Dolar

32,4673

Euro

34,7192

Altın

2.434,90

Bist

9.915,62

PUBG UC Nedir?

PUBG, Bluehole tarafından bilgisayarlara sağlanan, Tencent Games tarafından da Android ve IOS işletim sistemli telefonlar için geliştirilen bir video oyunudur. Ayrıca PUBG, kullanıcılar tarafından o kadar yoğun ilgiyle karşılandı ki E-Spor alanındaki kitlesi de oldukça hızlı bir şekilde yoğunlaştı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-08 20:47:55

PUBG UC Nedir?

Oyunun içinde bazı görevlerle kazanılan gümüş para birimi vardır. Fakat her item bu gümüş para birimi ile satın alınamamaktadır. Bazı özel itemler UC (Unknown Cash) adı verilen oyun içi para ile satın alınabilmektedir. Mobil versiyonda da PUBGMobile UC ile oyun içi kullandığınız eşyalarınıza özel skinler alabilirsiniz. Ayrıca karakterinizi PUBG UC ile satın aldığınız kıyafet ve paraşütlerle donatabilirsiniz. Bu çeşitli aksesuarlar sizin oyundan zevk almanızı artırırken düşmanlarınızın da size kıskançlıkla bakmasını sağlayabilir. Çünkü bu skinlere herkes değil sadece PUBG UC satın alan oyuncular sahip olabilir. Oyun içerisinde bulunan siz hariç diğer 99 oyuncudan bir farkınızın olması oyun içerisindeki motivasyonunuzu artırır, iyi hissettirir. Gerek kıyafetlerinizdeki farklılık gerekse silahlarınızdaki farklılık diğer oyuncuların sizi daha güçlü bir rakip olarak görmelerini sağlayacaktır. Oyunun size ücretsiz sunduğu basit kıyafetler sizin diğer oyuncular tarafından bot diye tabir edilen bilgisayarın atadığı oyuncular gibi görünmenize neden olacaktır.

Ne Kadar PUBG UC Sahibi Olmalısınız?

Sezon sonlarında PUBG UC alınması her zaman en mantıklı olan harekettir. Çünkü sezon başlangıcında UC satın alarak hediyeler kazanabilirsiniz. Yeni sezon başladığında 600-700 arası farklılık gösteren Royale Pass bileti aldığınız zaman size anında ortalama 4.000 UC'lik hediyeler verilir. Ayrıca daha kolay ve ödül konusunda yüksek değerler sağlayan yeni görevlere de erişebiliyorsunuz. Eğer giriş seviyesinde bir oyuncu iseniz, ortalama 50-60 tl arasında farklılık gösteren UC paketlerinden satın almak sizin için mantıklı olacaktır. Size en uygun Pubg Uc paketlerinifoxngame.com adresinde bulabilirsiniz. Oyun içerisinde Royale Pass dışında Elite Pass Plus da bulunmaktadır. Elite Pass Plus hizmeti ile satın alacağınız itemlerde indirimler yakalayabilirsiniz ve oyun içerisinde daha hızlı bir şekilde rütbe atlayabilirsiniz. Estetik açıdan diğer oyunculardan farklı itemlere sahip olabilmek için UC satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

PUBG UC Satın Almak İçin Güvenilir Adres

PUBG UC satın almak istiyorsanız, bu işlemi Türkiye'nin en kapsamlı dijital oyun platformuFoxngame adresinden güvenle yapabilirsiniz. Kendinize en uygun UC miktarını belirleyerek, bütçenize uyanUC'lere ulaşabilirsiniz. Foxngame, uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile birlikte sizlere kampanyalı ve güvenilir paket seçenekleri sunmaktadır.

Yıllardır satış yapan siteler dışında şahıslara güvenmemeniz sizin yararınıza olacaktır. Oyun sektörünün gelişmesi ile birlikte gelişen Foxngame'e üye olarak veya üyeliksiz alışveriş yaparak PUBG UC ve PUBG Mobile UC satın alabilirsiniz. Üstelik bazı dönemlerde indirimli fiyatlarla avantajlı alışverişler yapmanız mümkündür. Herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda size para iadesi garantisi ile https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cashUC satın alarak oyun keyfinizi artırabilirsiniz.

Haber Ara