Dolar

32,4152

Euro

34,6219

Altın

2.382,54

Bist

10.045,74

Paralar nerede? İYİ Partili Dikbayır'dan Akşener hakkında iddialar

İyi Parti'de ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, parti yönetimine yönelik dikkat çeken açıklamalar yaptı.

6 Ay Önce Güncellendi

2023-11-25 08:53:01

Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener'in seçim kampanyasını yönettiğini iddia etti. Dikbayır, "Her birinin içinde 200 bin lira olan poşetlerle ekibine para dağıtmış" dedi.

İyi Parti'de tansiyon yükseliyor. İhraç talebiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır sert açıklamalar yaptı. Parti yönetimindeki bazı isimlere suçlamalar yöneltti.

Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı'nın iş insanlarından para topladığını ancak bu paranın kendisine teslim edilmediğini öne sürdü.

Dikbayır, İyi partinin seçim kampanyasını Meral Akşenerin oğlu Fatih Akşener'in yönettiğini, Fatih Akşener'in çalıştığı ekibe elden para verdiğini de iddia etti.

"SEÇİM KAMPANYASINI AKŞENER'iN OĞLU YÖNETTİ"

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "Koskoca partinin seçim kampanyasını genel başkanın oğlu yönetti, genel başkanın oğlu iletişim uzmanı değil, elektrik mühendisi ben bundan rahatsızlıklarını zaman zaman söyledim. Kampanyayı Fatih Akşener yönetti. Elinde 7-8 tane İyi Parti poşetiyle her birinin içinde 200 bin lira var para dağıtmış" diye konuştu.

"ÜZERİMDE İFTİRALAR VARKEN ASLA İSTİFA ETMEM"

Ümit Dikbayır, açıklamalarına rağmen partisinden istifa etmeyeceğini de vurguladı.

"Genel başkan kongreye götürsün. Hayır bu partinin kurucusuyum ben, hele üzerimde iftiralar böyle çirkefçe şeyler varken asla istifa etmem. Niye istifa edeceğim emeğim var benim bu partide."

Haber Ara