Dolar

32,4815

Euro

34,6913

Altın

2.406,47

Bist

10.045,74

Melih Gökçek'ten 6 gün sonra ilk tweet

Sosyal medyada hemen hemen her konuda fikirlerini paylaşan ve yoğun bir şekilde tweet attığı bilinen, istifa tartışmalarının odağındaki isimlerden biri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, günler sonra ilk paylaşımını yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-21 08:47:01

Melih Gökçek'ten 6 gün sonra ilk tweet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, günlerdir süren istifa süreci ile ilgili suskunluğuna dün de devam etti. Gazeteciler Gökçek'in Ulus Hacı Bayram Camii ile Sincan veya Dikmen'de cuma namazı kılacağı söylentisiyle üç ayrı yerde nöbet tuttu. Ancak Gökçek, bu camilerin hiçbirine gitmedi.

PROGRAMLARINA DAİR BİLGİ VERİLMEDİ

Başkanlık makamından Gökçek'in nerede olduğu, programlarının ne olduğuna ilişkin de bilgi verilmedi. En son tweet'ini 13 Ekim'de paylaşan ve o zamandan bu yana sessizliğini koruyan Gökçek, önceki gece sessizliğine son vererek Twitter hesabından paylaşım yaptı. Gökçek “Cumamız mübarek olsun” notuyla bir video paylaşımı yaptı.

'İSTİFA' TARTIŞMALARI GÖKÇEK'İN EŞİNE SORULDU

 

Öte yandan Gökçek'in eşi ve Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, gün içinde  Hacı Bayram Camisi'nin yanında Hacı Bayram-ı Veli'nin yaşadığı evin temsil edildiği ve kişisel eşyalarının sergilendiği alanın aılışı sırasında 'istifa' tartışmalarına ilişkin soruları yanıtlayarak “Manevi bir açılış için geldik. Hayırlı cumalar” cevabını verdi.

GÖKÇEK: NASİP OLMADI

Akşam saatlerinde ikinci bir tweet atan Gökçek, “Eşim Hacı Bayram Veli müzesini hazırlamıştı. Doğum günümüzde birlikte açacaktık, nasip olmadı. Nevin dostlarla birlikte açtı. Teşekkürler Nevin” ifadesini kullandı.

 

Haber Ara