Dolar

32,2115

Euro

34,8762

Altın

2.417,39

Bist

10.792,53

Kurtulmuş, İsrail iddiasına şartlı cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Bakanlar Kurulu sona erdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 19:17:05

Kurtulmuş, İsrail iddiasına şartlı cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Bakanlar Kurulu sorası hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı.

Kurtulmuş'un açıklamasından satır başları:

2016 yılının ikinci yarısı atılım süreci olacaktır. Terör olayların bitirilmesi yine gümdemde olacaktır. Türkiye'nin öncelikli meselesi terörünbitirilmesi ve izlerinin silinmesidir. Zaman dev adımlarla icraatların gerçekleştirilme zamanıdır.

Türkiye'nin bilim sanat alanında atılımları gerçekleştirecektir.

Elazığ'da kazayla ilgili soruşturma açıldı.

Teröre karşı bu kadar büyük çaba sağlanırken terör destekçisi belediyelerin ve belediye başkanlıarının olduğu biliyor. Bunlar hakkında gerekli soruşturmalar zaten yapılıyor. Başbakablık da gerektiğinde müfettişlerle beraber soruşturma yetkisine sahiptir. Gerektiği taktirde bu yola da girilecektir.

İSRAİL İLE İLİŞKİLER

İsrail konusu teknik düzeyde yetkililerle duruluyor. 3 konu üzerinde Türkiye hala ısrar etmektedir. Bu konularla ilgili bir gelişme sağlanırsa konu sizlerle anında paylaşılacaktır.

Turizmle ilgili olarak çok ciddi teşfikler verdi. Türkiye daha fazla üretmek ve istihdam oluşturmak mecburiyetindedir. Bu dinamik bir süreçtir. Atılması gereken adımlar her yeri geldiğinde atılacaktır. Bu dönemdeki ana hedefimiz daha fazla istihdam daha fazla üretim ve daha fazla ihracattır.

Haber Ara