Dolar

42,8452

Euro

50,6521

Altın

6.170,37

Bist

11.407,52

'Kışlalara gıda alımını kamu ihalelerinin dışına çıkaracağız'

Başbakan Yıldırım, 'Kışlalara gıda alımını kamu ihalelerinin dışına çıkaracağız. Nasıl alım yapılacağı detayını Milli Savunma Bakanlığı belirleyecek. Şu anda bazı şüpheler var. Bu tür olayların yaşanmaması için ilave tedbirler alınacak.' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-19 22:05:05

'Kışlalara gıda alımını kamu ihalelerinin dışına çıkaracağız'

Başbakan Binali Yıldırım, Atina temaslarının ardından Gümülcine'ye giderken medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasındaki gıda zehirlenmesi şüphesine ilişkin soru üzerine Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kışlalara gıda alımını kamu ihalelerinin dışına çıkaracağız. Nasıl alım yapılacağı detayını Milli Savunma Bakanlığı belirleyecek ama pazarlık usulü ile olabilir. Asıl önemlisi şu anda bazı şüpheler var, onların üzerine gitmek. Bu tür olayların yaşanmaması için ilave tedbirler alınacak." ifadesini kullandı. 

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı 425 metre yüksekliğe lav püskürttü

Haber Ara