Dolar

32,2011

Euro

35,0158

Altın

2.517,09

Bist

10.739,57

Kılıçdaroğlu eleştirileri ile hatırlanıyordu... Fidel Okan'a CHP'de kritik görev

Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’yi FETÖ’nün ortağı pozisyonuna sokmakla suçlayan Avukat Fidel Okan, CHP Strateji Geliştirme Komisyon Başkanlığı'na getirildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-30 12:36:19

Kılıçdaroğlu eleştirileri ile hatırlanıyordu... Fidel Okan'a CHP'de kritik görev

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı paylaşımlarla tanınan Avukat Fidel Okan, CHP Strateji Geliştirme Komisyon Başkanlığı'na getirildi. Yakın zamana kadar CHP ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelttiği eleştirilerle adından söz ettiren Okan'ın bu göreve getirilmesi şaşkınlığa sebep oldu. Okan'ın görevlendirmenin ardından ilk işi Twitter'dan daha önce Kılıçdaroğlu'na eleştirileri yönelttiği paylaşımları silmek oldu.

KILIÇDAROĞLU'NA İSYAN ETMİŞTİ

Okan, Twitter adresinden CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle tanınıyordu. CHP liderinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası iktidar partisinde ByLock kullanıcısı vekiller olduğu yönündeki iddası karşısında “Eyyy Kılıçdaroğlu, o Bylockcuları açıklamazsan şerefsizsin, namertsin veya alçaksın şeklinde 3lü bir seçenek düşünülüyor” ifadelerini kullanmıştı. Okan, ayrıca Kılıçdaroğlu için, “Ergenekon, Balyoz vb. davaların yıllarca kumpas olduğunu haykıran CHP'yi, FETÖ'nün ortağı pozisyonuna bu şahıs sokmuştur” suçlamasında bulunmuştu.

666

4444

“HESABINI KAPATIVER” TAVSİYESİ

Gazeteci Nedim Şener, Okan'ın yeni görevini “Ben 18 Temmuz 2016 günü yalnızca 'CHP'liler de sokağa çıkmalı' dediğim için linç edenler. Yeni Strateji Başkanı'nız hayırlı olsun” ifadeleriyle değerlendirirken, Sabah gazetesi yazarı Kenan Kıran ise Okan'ın twitlerini silmesine karşılık “Fidel bey sil sil bitmiyor di mi? Ekran kayıtlarını paylaşmaya devam edeceğim.. Kolay gelsin. Bu gece uzun olacak. Bence hesabını kapatıver” ifadelerini kullandı.

Ben 18 Temmuz 2016 günü yalnızca 'CHP'liler de sokağa çıkmalı' dediğim için linç edenler. Yeni Strateji Başkanı'nız hayırlı olsun pic.twitter.com/8q9oHvIouy — Nedim Şener (@nedimsener2010) 29 Ağustos 2017

Fidel bey sil sil bitmiyor di mi? Ekran kayıtlarını paylaşmaya devam edeceğim.. Kolay gelsin. Bu gece uzun olacak. Bence hesabını kapatıver — KENAN KIRAN (@kenan_kiran) 29 Ağustos 2017

Haber Ara