Dolar

32,2799

Euro

34,6339

Altın

2.415,26

Bist

10.045,74

Kılıçdaroğlu, CHP'ye kılıç çekti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partisinin 81 il başkanı ile yaptığı görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-13 05:06:56

Kılıçdaroğlu, CHP'ye kılıç çekti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki söylemleri, daha sonraki 'kurşun atılma' olayıyla birlikte gündemde en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla yaptığı görüşmede, “Bu süreçte ‘Sizinle yürüyemem' diyen şimdiden yollarını ayırsın” dediği öne sürüldü.

Habertürk'te yer alan habere göre; Kendisine destek vermeye gelen 81 il başkanına seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Partimize karşı bir karalama kampanyası yürütülüyor. Kimseye pabuç bırakmayız. Korkmadan, yılmadan kendi bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz. Bu zor süreçte ‘Sizinle yürüyemem' diyen il başkanı ve milletvekili varsa hemen yollarını ayırsın” restini çektiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, İstanbul'da katıldığı şehit cenazesinde önüne kurşun atılmasını protesto etmek için Ankara'ya çıkarma yapan 81 il ve ilçe başkanı ile cumartesi günü genel merkezde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. HABERTÜRK'ün edindiği bilgiye göre, son günlerde yaşanan olaylar hakkında il başkanlarına seslenen CHP Lideri, şu talimatları verdi:

ALGI OPERASYONU VAR

2002 yılında sıfır terörle ülkeyi teslim alıp 14 yıldır iktidarda olup da terörün hesabını veremeyenler, şimdi CHP'den hesap sormaya kalkıyorlar. Bizim üzerimizden algı operasyonu yapmaya, karalama kampanyası başlatmaya kalkışıyorlar. Ülkeyi yönetmekten aciz olanlara pabuç bırakacak değiliz. Bunun için kenetlenmemiz lazım.

EV EV DOLAŞIN

Kendi bildiğimiz yoldan sapmayacağız. CHP'ye yol, harita belirlemeye çalışanların oyunlarını boşa çıkaracağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. Ev ev dolaşarak, başta terör olmak üzere bu işin gerçek sorumlularını anlatmamız lazım. Çünkü bizim mücadelemiz özgürlük ve demokrasi mücadelesidir. Bu yolda ilerlemekten korkmayacağız, yılmayacağız.

ŞİMDİDEN AYRILSIN

Önümüzdeki süreçte şartlar daha da zorlaşacak. Kendi kusurlarını örtmek için üstümüze daha fazla gelecekler. Biz buna karşı eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz. Çelik gibi olacağız. Kimsenin bizim üzerimizden operasyon çekmesine izin vermeyeceğiz. Bu meşakkatli ve zor yolculukta nefesinin yetmeyeceğini düşünen, yürüyemeyeceğini düşünen il başkanı ve milletvekilleri varsa şimdiden bizimle yollarını hemen ayırsınlar. Bize davasına inanan, her türlü saldırıya karşı koyacak, parti disiplininden kopmayacak inançlı dava adamları lazım. Buna inanan dava arkadaşlarımızla kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Haber Ara