Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

İsrailli Bakan: Batı Şeria'yı ilhak edelim

İsrail Eğitim Bakanı Bennet, Batı Şeria ile ilgili skandal bir açıklamada bulundu...

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-29 02:49:42

İsrailli Bakan: Batı Şeria'yı ilhak edelim

İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennet, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Batı Şeria ile ilgili skandal bir çağrıda bulundu.

Ajansların haberine göre; İsrail Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri Naftali Bennet, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada büyük bölümü yerleşim birimleriyle işgal altında bulunan Batı Şeria'nın tümüyle ilhak edilmesi çağrısında bulundu.

Karar'da yer alan bilgilere göre; Times of Israel'de yer alan habere göre konuşmasında "İsrail bizimdir demenin zamanı geldi" ifadesini kullanan Bennet, Binyamin ve Gut Ezion'dan başlayarak Batı Şeria'nın tamamen ilhak edilmesi gerektiğini söyledi.

Rifki
Heyt ulem osmanli geliyor...
Judah
Yorum-2: Osmanlı da insanlar yine Osman Bey ve torunlarının hakimiyetindeki Halk olarak kendilerini (Türk,Kürt,Arap ayırt etmeden Müslüman olanlar) Osmanlı olarak niteliyorlardı. Şimdi ise Kürt de Arap da Türkiyeli olduğundan knedine Türk demek zorunda.. (Uzun oldu ama demek istediğim gerçekten yazık halimize..)
Judah
İşte Yahudileri bu yüzden seviyorum. Ortodoks/Katolik hiç fark etmiyor. Bir ve tek şekilde kenetliler ve üzerimize yürüyorlar. Bizimkiler ise saf bir milliyetçilik uğruna kardeşine hain gözüyle bakıyor. Hani takvaydı üstünlük? Eğer herkes milliyetine bölünürse Müslüman mı kalır? -Ben Türk'üm babamın annesi Zaza, annem Kürt, Hadi %45 Türk %15 Zaza %40 Kürtler birleşip devlet kuralım??Sizin yaptığınız da bundan gayrı değil, bugünkü Türk-Kürt meselesini doğuran da başta devletin kuruluş adıdır..
emre
skandal mı. israilin kendi skandal ve gayrimeşru değilmi zaten

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sivas'ta cezaevi nakil aracı devrildi; Valilikten açıklama

Haber Ara