Dolar

32,2040

Euro

35,0399

Altın

2.528,30

Bist

10.733,64

Erdoğan: Kimse kendini davanın üzerinde göremez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yol arkadaşlığı asla kişilerle kaim değildir. Şahsım dahil hiç kimse kendini davanın üzerinde göremez'diye konuştu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-08 16:01:43

Erdoğan: Kimse kendini davanın üzerinde göremez

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Kampı'nın kapanış konuşmasını yapıyor. "Birileri değişimle ilgili sözlerimizi farklı yönlere çekiyor" diyen Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

AK Parti'nin bu güzel geleneği önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.  Bu ailenin bir mensubu olmaktan iftihar ediyorum. Birileri bizim partimizdeki değişimle ilgili ifadelerimizi, neyi kastettiğimiz çok belli olduğu halde ısrarla farklı yönlere çekmenin gayreti içindedir. Kurucularımızdan, milletvekillerimize, kadın ve gençlik kollarımızdan ailelerimize kadar herkes bu salondadır. Yol arkadaşlığı asla kişilerle kaim değildir. Şahsım dahil hiç kimse kendini davanın üzerinde göremez. Aynı zamanda bu davanın her bir ferdi ülkemize yaptığı hizmetler itirabarıyla başlı başına bir abidedir. Hiç kimse bilmese, takdir etmese de ben bunların hepsini de çok iyi biliyorum. İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle yol arkadaşlığı yaptım. 

 

Haber Ara