Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Erdoğan: IMF başkanına işinize bakın dedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada IMF Başkanı ile aralarında geçen bir diyaloğu anlattı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-13 15:25:43

Erdoğan: IMF başkanına işinize bakın dedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Üniversitesi'nde gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Dün Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan 6 askerimizi ile 2 pilotumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve devletimizin bekası için hayatlarını feda eden her şehidimiz, bizim bu topraklardaki ebedi varlığımızı tescilleyen birer mühürdür. Ülkemizde belki Şehitler Tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak ama Allah'ın izniyle hiçbir fitne, hiçbir bozguncu senaryo, hiçbir saldırı da amacına ulaşamayacaktır. Malazgirt'ten beri bu toprakları bize vatan kılmak için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi, bu kutlu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Hayatın her alanında başarının anahtarı sıkıntılar, yokluklar karşısında yılmadan yürümeyi göze almaktır

Kocaeli sadece sanayinin değil teknolojini de merkezi olacak. Türkiye son 14 yılda hangi başarıya imza attıysa önüne çıkan birçok engeli aşarak yaptı. 

'IMF BAŞKANINA DEDİM Kİ...'

İradesini başka ülkelere verenler 79 milyonluk Türkiye gemisini batırmak için ellerinden geleni yaptılar. Eski Türkiye'nin elitleri her türlü ihanete girdiler. Biz tehditlere asla boyun eğmeden yolumuza devam ediyoruz. 

2002 yılında IMF kapılarında dileniyordu. 

Benim son Davos toplantımda IMF başkanı şahsa dedim ki "Siz bize verilen borca bakın. Siz bize siyasette yön veremezsiniz. Siz daha ileri gidemezsiniz. Siz muhasebe kayıtlarına bakın"

Haber Ara