Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

'Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki programda açıklamalarda bulundu.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-26 22:31:56

'Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan İmam Hatip Liselerinin isimlerini tek tek saydı. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler anlattı, şiirlerinden okudu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Akif'in cenazesini gören üniversite öğrencilerinin yakındaki bir işyerinden bayrak getirip tabutunu örttüğünü anlattığı anda salondaki bir grup "Tekbir Allahu Ekber" diye bağırdı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; 

Mehmet Akif ağlayan bir mazlum olmak yerine bir dava adamı olmayı tercih etmiştir. Buna karşı mülteci durumuna düşmekten kurtulamamıştır. 

CENAZESİNE DEVLET ERKANININ KATILMASI YASAKLANDI

Dünyada cenaze namazına devlet erkanının katılması yasaklanan belki de tek milli şairdir. Sevgili gençler, bakın bu milletin tarihinde neler olmuş neler... Düşünün bir istiklal şairine devlet erkanından kimse onun ölümünde uğurlamaya gelmiyor, gelemiyor. Nerelerden geçtik, hamdolsun şimdi neredeyiz.

Mehmet Akif Ersoy, bir istiklal ve istikbal aşığıydı. Onun tek umudu gençlikti. 

ASLA VE KAT'A İZİN VERMEYİZ

Bu ülkede herhangi bir ameliyata, operasyona asla ve kat'a izin vermeyiz. Gençler unutmayın diklenmeyeceğiz ama dik duracağız.

Hiç endişeniz olmasın zira biz sadece Rabbimizin huzurunda eğiliriz başka eğilmek yok bize. 

ODTÜ YÖNETİCİLERİNE SESLENDİ

Utanmak yok sıkılmak yok ODTÜ'de namaz kılan gençlere saldırıyorlar. Ben oranın yöneticilerine sesleniyorum yeri gelince biz özgürlükçüyüz diyorlar. Ellerine geçirdikleri dokunulmazlık zırhını aleyhte kullanma gayreti içine girdiler. 

Bölgedeki belediyeler hendek kazmak yerine halka hizmet götürsün. 

mehmet
Sen ardık yaşayan bir mevtadan başka birşey değilsin. Putin senin işini çoktan bitirdi.
Rifki
İnsan yalnız doğar yalnız ölür.Herkes kendi hesabını kendi verir.Kendi paçamızı kurtarmaya bakalım.ölüm bir nefes kadar yakın...
selim
milletin gozunu boyamak icin dikleniyor ama asla dik durmuyorsun...iyi uyutuyorsun ama nereye kadar
omer
Mehmet garA asil sizin isiniz bitti oglum

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Prof. Özkaya: 'Antioksidan ve vitamin takviyeleri ömrü kısaltıyor'

Haber Ara