Dolar

32,4395

Euro

34,7959

Altın

2.433,01

Bist

10.082,77

Bozdağ: ABD, Adil Öksüz'ün o telefonunu nereden biliyor?

Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu tarafından özel hattan aranmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-23 11:18:47

Bozdağ: ABD, Adil Öksüz'ün o telefonunu nereden biliyor?

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu tarafından özel hattan aranmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu tarafından aranmasına ilişkin, "ABD Konsolosluğu fiilen kullandığı bu numarayı nereden biliyor?" diye sordu.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN ABD KONSOLOSLUĞU'NDAN ARANMASI

"(Adil Öksüz'ün ABD Konsolosluğu tarafından aranmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın'ın açıklamaları) O konuda ben de dinledim. Programdaki açıklamayı yapan avukat arkadaşla da görüştüm. Adil Öksüz'ün üzerine kayıtlı 2 telefon var. Bu telefonlardan birini fiilen kullanıyor, biri başkasının kullandığı telefon. Konsolosluktan yapılan arama fiilen kullandığı telefondan yapılan arama. ABD Konsolosluğu fiilen kullandığı bu numarayı nereden biliyor. Öbür telefon yanında değil, başkası kullanıyor, kullanmıyor da olabilir. En son arayan numara ABD Konsolosluğu'ndan yapılan arama. Evrakta hangi telefon numarası varan onun açıklanması lazım. O telefonu fiilen kullandığını nereden biliyor. Öbür telefonda bir arama gözükmüyor." dedi.

Haber Ara