Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Başbakan Yıldırım Yalova'da konuştu

Yalova'da konuşan Başbakan Yıldırım, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-14 15:00:55

Başbakan Yıldırım Yalova'da konuştu

Başbakan Binali Yıldırım Yalova'da AK Parti Merkez İlçe Kongresi'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İdlib ile ilgili olan sözlerini eleştiren Binali Yıldırım 'Türkiye gelecek vaad eden bir muhalefete hasret kaldı' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

'Vesayet odaklarına, kumpasçılara karşı dimdik durduk, milletin hakkını hukukunu sonuna kadar savunduk. İnşallah nice nice destanları yine birlikte yazacağız, bu kadrolarla yazacağız. Önümüzde yeni hedefler, yeni fırsatlar, yeni zorluklar da var. Liderimiz, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zorlukları aşa aşa bu aşamaya geldik.

Ülkemizin itibarına, egemenlik haklarına saldırı nereden gelirse gelsin misliyle karşılığını bulur. Bugüne kadar ne dedik, 'Diklenmeyeceğiz ama dik duracağız.' Ülkemizin onurunu, itibarını korumak için gereken neyse yapacağız.

Ülkemizin güneyinde Suriye ve Irak hudutlarımızda bir şer kuşağı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu projeyi yapanları biliyoruz. Milletimiz rahat olsun. Bizim kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar şunu iyi bilsin. Orada bir terör devleti kurulmasına bu millet asla izin vermeyecektir.

Haber Ara