Dolar

43,4888

Euro

51,5952

Altın

6.788,96

Bist

13.838,29

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi

Türkeş, 'Uyuşturucu satış ve kullanımında suçu sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk kahramanı gibi takdimini doğru bulmuyorum' diyerek tepki gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-08 07:35:13

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi

Başbakan Yardımcısı Türkeş, "Uyuşturucu satış ve  kullanımında suçu sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk  kahramanı gibi takdimini doğru bulmuyorum." ifadesini kullandı. 
 
Türkeş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  Ramazanda Müslüman Türk toplumunun örfüne, adet ve geleneklerine uymayan davranış  sahiplerinin medyada bayraklaştırılmasını kınadığını belirtti.
 
Başbakan Yardımcısı Türkeş, "Uyuşturucu satış ve kullanımında suçu  sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk kahramanı gibi takdimini  doğru bulmuyorum. Özellikle medyanın gençlerimize olumsuz örnek teşkil edebilecek  bu gibi konularda daha hassas davranmasını ümit ediyorum." değerlendirmesinde  bulundu.
 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Fatih Ürek hayatını kaybetti; Hastaneden açıklama

Haber Ara