Dolar

42,5059

Euro

49,4954

Altın

5.752,96

Bist

11.007,37

Bahçeli kendini tutamadı

Meclis’te yaşanan kavgada AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta’nın bacağının ısırıldığı iddiası dün de Meclis gündemindeydi. AK Partili vekil yaşananları anlatınca MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepkisi böyle oldu.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-13 09:19:17

Bahçeli kendini tutamadı

Yeni anayasa görüşmelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasındaki gerginlikler perşembe sabahı kavgaya dönüşmüştü. Anayasa değişikliğinin 5. maddesinin oylandığı sırada CHP'li vekillerin protesto amacıyla kürsüyü işgal etmesiyle başlayan kavgada AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin'in burnu kırıldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise bacağından yaralanmıştı.

bh

Muhammet Balta twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM'de CHP'li Milletvekilleri tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım" demişti. Balta, kimin ısırdığının belirlenmesi için DNA testi istedi. Sosyal medyada ise Balta'yı ısıran kişinin CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem olduğu iddia edilmişti. Eren Erdem ise sosyal medyada yayılan iddiayı sert bir dille yalanlamıştı. 

bh1_1

BAHÇELİ'NİN TEPKİSİ

TBMM'de anayasa değişikliği oturumunda iktidar ve muhalefet milletvekilleri, 7. madde üzerinde konuştu. AK Partili vekilin, bir CHP'li vekil tarafından ısırıldığı yönündeki iddialar bugün de Meclis'in gündemine geldi. Meclis'te 'ısırık' tartışması yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yüzünü örterek gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

bh3_1

bh4

metin
Bacağı ısırılan sayın Milletvekilimizin derhal, tedbiren kuduz aşısı vurdurması gerekir. Ne olur ne olamaz. !!!!!!!

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara