Dolar

32,2147

Euro

35,0114

Altın

2.409,78

Bist

10.400,48

Alman gazeteci Lejeune: 15 Temmuz’un arkasında Merkel var

Alman gazeteci Martin Lejeune, FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişiminin arkasında ABD’nin dışında Almanya'nın olduğunu söyledi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-29 13:30:27

Alman gazeteci Lejeune: 15 Temmuz’un arkasında Merkel var

TIMETURK | HABER MERKEZİ

Almanya'nın 15 Temmuz işgal girişimine destek verdiğini söyleyen Alman gazeteci Martin Lejeune, Diriliş Postası'ndan Sabri İşbilen'e verdiği röportajda "Angela Merkel sadece darbe girişiminin arkasında durmadı, darbeyi de planladı" dedi.

İşte Lejeune'in açıklamaları:

"15 TEMMUZ'U MERKEL PLANLADI"

"Angela Merkel sadece darbe girişiminin arkasında durmadı, darbeyi de planladı.  Darbenin merkezi CIA için, Almanya güç odaklarının maşalığını yaptı.  Almanya, güç odaklarının bir üyesidir ve 15 Temmuz'da yaralama ve ölümle sonuçlanan birçok olayda Alman vakıflar ve Alman gizli servisi BND'nin parmadığı var.

"KILIÇDAROĞLU'NU ALMANYA DESTEKLİYOR"

"Tıpkı FETÖ ve PKK gibi Kemal Kılıçdaroğlu da küresel güçler tarafından finanse ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu, küresel güçler tarafından atanmıştır, dolayısıyla da onlara bağlıdır. Ona verilen her türlü talimatı uygulamakla yükümlüdür."

Almanya'daki Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı neden yükselişte?

"Alman politikacılar ve medya İslam'a karşı önyargılı. Türkiye, İslam âleminin lideri olduğundan ve Reis Erdoğan, tüm dünyadaki Müslümanlar'ın hakkını kararlılıkla savunduğundan, Türkiye ve Erdoğan'ı engel olarak görüyorlar. Eylül ayında Almanya yeni bir parlamento ve yeni bir şansölye seçecek. Angela Merkel yeniden seçilmek istiyor. Türkler ve Müslümanlar üzerinden bir seçim kampanyası yürütüyor. Angela Merkel, Türk, Müslüman karşıtı söylemler ile aşırı sağ ve hatta Alman Naziler'inden oy toplama peşinde.

Almanya, çoğunlukla komünizmi kullanarak İslam ile savaşıyor. Almanya'nın tüm sokaklarında MLPD partisinin “Almanya Marksist Leninist Partisi”nin posterleri “özgür Kürdistan” söylemli PKK propagandası ile beraber asılıdır. Bu durum yasa dışı bir terör örgütü olan PKK'yı Almanya'daki parlamento seçimlerinde MLPD kamuflajı altında seçilebilecek duruma getirmiştir ki, bu büyük bir skandaldır!"

Merkel hükümeti neden FETÖ'yü ve PKK'yi destekliyor?

"FETÖ ve PKK terör örgütü, güç odaklarının on yıllardır Türkiye ye karşı karanlık emellerini uygulatabildikleri önde gelen gruplar olmuştur. Elbette ki Alman devleti, bu terör odaklarına karşı kendini sorumlu olduğunu hissediyor ve Türkiye'ye verdikleri zarar için kendilerine müteşekkir. FETÖ ve PKK, Alman hükümetinin, Alman gizli servislerinin ve Alman vakıflarının desteğiyle Almanya'da çok güçlendi. FETÖ ve PKK, Almanya'nın derin devletleridir."

Merkel'in 15 Temmuz işgal girişiminin arkasında olduğunu söyleyebilir miyiz?

"Kesinlikle! Tabii ki bunu söyleyebilirsiniz. Angela Merkel sadece darbe girişiminin arkasında durmadı, darbeyi de planladı. Darbenin merkezi CIA için, Almanya güç odaklarının maşalığını yaptı. Almanya, güç odaklarının bir üyesidir ve 15 Temmuz'da yaralama ve ölümle sonuçlanan birçok olayda Alman vakıflar ve Alman gizli servisi BND'nin parmağı var."

Haber Ara