Dolar

32,8627

Euro

35,2136

Altın

2.455,21

Bist

10.471,32

AK Partili vekiller Başbakan Yıldırım'a en çok TEOG’u sordu

AK Parti'nin Afyon kampında, Binali Yıldırım AK Partili vekillerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 35 milletvekilinin söz aldığı bu bölümde, 10’un üzerinde milletvekili kaldırılacağı açıklanan TEOG’u gündeme getirdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-10 08:40:38

AK Partili vekiller Başbakan Yıldırım'a en çok TEOG’u sordu

AK Parti'nin gelenek haline gelen Afyon kampında Başbakan Binali Yıldırım AK Partili vekillerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 35 milletvekilinin söz aldığı bu bölümde, 10'un üzerinde milletvekili kaldırılacağı açıklanan TEOG'u gündeme getirdi.

EN ÇOK TEOG SORULDU

Yaklaşık 35 milletvekilinin söz aldığı bu bölümde, 10'un üzerinde milletvekili kaldırılacağı açıklanan TEOG'u gündeme getirdi. Vekiller, TEOG'un yerine gelecek sistemin netleşmemesinin endişeye yol açtığını kaydederken, “Geçiş süreci olabilirdi” önerisinde bulundu.

"YENİ SİSTEM KISA SÜREDE AÇIKLANACAK"

Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yeni sistemin kısa sürede açıklanacağını ifade ederek, milletvekilleriyle bu konuda bilgilendirme toplantısı yapabileceklerini söyledi.

DİĞER KONU TARIM POLİTİKASI OLDU

Gazete Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre kampta diğer bir konu da tarım politikaları oldu. Vekiller, CHP'nin mitinglerle gündeme getirdiği fındık ve üzümdeki sıkıntıları aktararak, tarım üzerine değerlendirmelerde bulundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın fındıkta verilen fiyatın yeterli olduğunu söylediği kaydedildi.

 

Haber Ara