Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ahmet Hakan'dan Meral Akşener ve Muharrem İnce'ye: Barış Atay'a haddini bildirin

Ahmet Hakan, Oyuncu Barış Atay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve ona destek verenlerin yargılanacağını söylediği Twitter paylaşımı sebebiyle Meral Akşener ve Muharrem İnce'ye seslendi: Barış Atay'a haddini bildirin

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-15 09:24:18

Ahmet Hakan'dan Meral Akşener ve Muharrem İnce'ye: Barış Atay'a haddini bildirin

Oyuncu Barış Atay, dün yaptığı Twitter paylaşşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve destekçilerini işaret ederek "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle “torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz” falan.Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!" demişti.

2018-05-15_09h46_28

Bu paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekerken Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köşesinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye seslendi. Hakan konuya ilişkin şunları yazdı:

"BU ADAMA HADDİNİ BİLDİRİN"

"Sayın Muharrem İnce! Sayın Meral Akşener! Lütfen bu adama haddini bildiriniz! Sakın bana… “Yahu bu adamın ne kıymeti var ki? Ne diye bu adamın sözlerini önümüze getiriyorsun ki? Bu adamı mı muhatap alacağız ki” falan demeyin. Şunu unutmayın: Bu adam, bir zihniyeti temsil ediyor! Bu zamana kadar yakındığımız ne varsa, illallah ettiğimiz ne varsa, “bitsin” dediğimiz ne varsa… Hepsini sırtlanmış ve karşımıza çıkmış! Bu adam… Rövanş peşinde koşanların, kavga isteyenlerin, huzursuzluk ve kargaşa rüyaları görenlerin bir temsilcisi! Adamın şahıs olarak hiçbir önemi tabii ki yok. Ama onun şahsında bu ilkel zihniyete haddini bildirmek şart!"

Haber Ara