Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

PlayStation'a özel 144 TL değerindeki oyun ücretsiz olacak

Sony her ay PlayStation Plus kısaca PS Plus abonelerine ücretsiz oyunlar veriyor. Teknoloji devi geleneksel hale gelen PS Plus ücretsiz oyun kampanyası dışında da bazı zamanlar tüm kullanıcılar için ücretsiz oyun dağıtabiliyor. Sony bu sefer de böyle bir işe imza attı. PlayStation 4'e özel olarak çıkan bir oyun PlayStation Plus üyeliği gerektirmeden tüm PS4 ve PS5 kullanıcıları için ücretsiz olacak. İşte konu hakkındaki detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-26 14:50:18

PlayStation'a özel 144 TL değerindeki oyun ücretsiz olacak

Sony her ay PlayStation Plus abonelerine verdiği ücretsiz oyunlar ve yaptığı indirim kampanyaları dışında, zaman zaman farklı kampanyalara da imza atabiliyor ki, geçmişte bunun örneğini birçok kez görmüştük. Sony tarafından yapılan açıklamaya göre 144 TL değerindeki Ratchet & Clank oyunu önümüzdeki hafta tüm PS4 ve PS5 kullanıcılarıına ücretsiz olarak dağıtılacak.

Sony geçtiğimiz yıl Nisan ayında Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey oyunlarını ücretsiz dağıtmıştı. Şimdiyse Ratchet & Clank ücretsiz oluyor. Ratchet & Clank'i indirmek için PlayStation Plus abonesi olmanız gerekmeyecek.

Sony ve Insomniac Games ayrıca şu anda PS5 için Ratchet & Clank'in bir devam oyununu çıkarıyor. 11 Haziran'da yayınlanacak olan Ratchet & Clank: Rift Apart PS5'in gücünden en iyi şekilde faydalanacak oyunlardan olacak. Dolayısıyla Ratchet & Clank'i hala oynamadıysanız şimdi tam zamanı diyebiliriz.

Ratchet & Clank 2 Mart TSİ 07.00'da ücretsiz olacak. Oyunu Mart ayının sonuna kadar kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

 

 

 

Haber Ara