Dolar

32,5790

Euro

35,0501

Altın

2.457,76

Bist

9.813,25

Pınar Karşıyaka oyuncularından Kiğılı mağazasına ziyaret

Yurt içindeki mağazalar zincirini Karşıyaka Hiltown AVM’deki mağazası ile genişleten Kiğılı, yeni sezona keyifli bir başlangıç yaptı. İzmir’in gözdesi Karşıyaka’da yer alan ve modern mimarisiyle hizmet veren Hiltown’daki mağaza açılışına, spor dünyasının ünlü isimleri iştirak etti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-04 20:56:05

Pınar Karşıyaka oyuncularından Kiğılı mağazasına ziyaret

Birbirinden cazip kampanyaları ve eşsiz koleksiyonlarıyla tüketicinin nabzını tutan Kiğılı, yeni sezona yepyeni mağazasıyla merhaba dedi. Şıklığını önemseyen beylerin tercihi Kiğılı'nın, İzmir Hiltown AVM'de açtığı yeni mağazası birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Türkiye basketbol tarihinin başarılı isimlerinden Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıya oyuncularının katıldığı açılışta keyifli anlar yaşandı.

Türkiye'de ve yurt dışında hazır giyimin öncü markası olma yolunda ilerleyen Kiğılı'nın İzmir'de açılan 11. mağazası ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Karşıyakalıların beğenisine sunulan mağaza açılışına, Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve ve takımı katıldı. Keyifli anlara sahne olan açılışta, yeni sezonun hit parçaları tanıtıldı. Zengin renk ve model seçenekleriyle şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Kiğılı, İzmirlilerin vazgeçilmez tercihi olmayı sürdürecek.

Türkiye'de erkek hazır giyim sektörünün oluşmasında ve gelişmesinde öncü rol üstlenen aktörler arasında yer alan Kiğılı 1938'de kuruldu. Bugün Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut markalarıyla, yurtiçinde toplam 67 ilde 225 mağazada ve yurtdışında 15 ülkede 26 satış noktasında hizmet veriyor. Çağdaş, akılcı ve stil sahibi erkekler için, her günde ve her ortamda rahatça giyilebilecek şık ve konforlu parçalar üretiyor. Müşteri memnuniyetini odağına alan uygulamaları, mağazacılık, insan kaynakları ve teknoloji alanlarında benimsediği yaratıcı ve yenilikçi bakış açısıyla, Türkiye'de hazır giyim ve moda alanında söz sahibi lider markalardan biri olarak yoluna devam ediyor.

Haber Ara