Dolar

32,5865

Euro

35,0314

Altın

2.459,43

Bist

9.857,64

Perinçek’ten CHP iddiası

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Adalet yürüyüşü”nün “CHP’nin bonzaisi” olduğunu ileri sürerek, CHP’nin tabanını HDP ile ittifaka hazırladığını iddia etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-05 11:40:15

Perinçek’ten CHP iddiası

Vatan Partisi lideri ve Aydınlık Gazetesi Başyazarı Doğu Perinçek, bugünkü yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirdiği Adalet yürüyüşünü eleştirerek, dikkat çekici iddialar ortaya attı. CHP yürüyüşünü “CHP bonzaisi” olarak tanımlayan Perinçek, “CHP'nin bonzaisi Kılıçdaroğlu, CHP örgütünü HDP/PKK ile ittifaka hazırlıyor” başlığını attığı yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti tabanını HDP ile ittifaka hazırladığını kaydetti.

“UTANILACAK RESİM”

“Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK'ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK'nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir” diyen Perinçek, PKK ile HDP'nin tek bir örgüt olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

CHP'nin HDP/PKK ile kola kola yürüyüşü, FETÖ yanında HDP/PKK'yı kurtarmak içindir. “Adalet bitmiştir”, “Herkese Adalet”, “Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş'ın çığlığıdır”, “105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün” gibi sloganlar, Yürüyüş'ün amacını ortaya koyuyor.

“Bu Yürüyüş, PKK'nın tarihinde bir dönüm noktasıdır. PKK, ilk kez Türkiye'nin ana muhalefet partisi ile kol kola girmiş, Ankara-İstanbul yolunda yürümektedir. Güneydoğu'da hendeklere gömülen, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde ağır kayıplara uğrayan, Türkiye'de hapisanelere atılan, kandırılan elemanları teslim olan, dağa götürdüğü adam sayısı hızla düşen, Rusya-İran-Suriye-Irak gibi ülkelerle karşı karşıya gelen PKK, şimdi CHP'nin kollarında ayakları üzerinde durma çabasındadır, hatta yürümektedir.

İSTİKAMET CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Yürüyüş'ün hedefi, HDP/PKK ve FETÖ'yü kurtarma amacının ötesindedir. Bu Yürüyüş, CHP'nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapılıyor. Koalisyonun ortakları arasında Abdullah Gül ve Davutoğlu'nun AKP'si de bulunuyor. AKP içindeki FETÖ, bu yürüyüşü şu anda ancak içinden alkışlıyor. Ama fırsat doğunca, meydana fırlayacaklardır.

CHP'nin “Mağdurlara dayanarak iktidara gelme” diye ilan ettiği plan uygulanmaktadır. Planı CHP ilan etti ama Planın kendisi CHP yönetimine ait değildir, Washington-Tel Aviv patentlidir.”

Haber Ara