Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Çorum'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Çorum'da

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 16:59:47

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Çorum'da
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpmasıyla şehit düşen polis memuru Yaşar Uysal'ın babaevini ziyaret etti.

Temel atma ve açılış törenleri için kente gelen Eroğlu, programların ardından polis memuru Yaşar Uysal'ın merkeze bağlı Güney köyündeki babaevine gitti.

Bakan Eroğlu beraberindeki Vali Ahmet Kara, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, evin önündeki taziye çadırında şehidin babası Mustafa Uysal ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Taziyeye gelirken yolda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü ifade eden Eroğlu, "Sayın Başbakanımızın da size selamları var. Kendisi de şehidimiz için taziyelerini iletiyor" dedi.

Şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşların taleplerini not alan Eroğlu, şehit polis memuru Uysal'ın anısına köyde orman oluşturulması için Bakanlık Müsteşarı Lütfi Akça'ya talimat verdi.

Bakan Eroğlu, daha sonra köyden ayrıldı.

Haber Ara