Dolar

32,5752

Euro

34,9733

Altın

2.455,97

Bist

9.774,38

‘Okullar seneye tekrar edilecek’ iddialarına ilişkin Bakan Ziya Selçuk'tan açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, medyada yer alan 'koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek' haberlerini yalanlayarak, ''Millet olarak zor bir süreçle başa çıkmaya çalışırken her gün başka bir sahte haberle uğraşmak ve açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Hukuki süreçlerin başlatıldığının bilinmesini isterim. Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.'' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-01 22:18:26

‘Okullar seneye tekrar edilecek’ iddialarına ilişkin Bakan Ziya Selçuk'tan açıklama

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, medyada yer alan "koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek" haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Ziya Selçuk, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek'' haberlerine tepki gösterdi. Selçuk, ''Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.'' ifadelerini kullandı.

İşte Bakan Selçuk'un ifadeleri:

''Millet olarak zor bir süreçle başa çıkmaya çalışırken her gün başka bir sahte haberle uğraşmak ve açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Hukuki süreçlerin başlatıldığının bilinmesini isterim. Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.''

1585767509-5956cc

 

EUiWyTiXsAM4y-W

EUiWyvdXgAAlOma

Haber Ara